Haberler

    PUBG Continental Series 4 Europe şampiyonu Virtus.pro oldu!

    Güncelleme:

    Üç Türk temsilcimizin de yer aldığı PUBG Continental Series 4 Europe turnuvasının şampiyonu Virtus.pro oldu. Türk temsilcilerimiz SuperMassive Blaze, BBL Esports ve Digital Athletics turnuvada kaçıncı sırada yer aldı?

    Üç Türk temsilcimizin de yer aldığı PUBG Continental Series 4 Europe turnuvası tamamlandı, şampiyon Virtus.pro oldu. Şampiyon takım tam36 bin dolar ile, ikinci olan Team Liquid 28 bin dolar ile ve üçüncü olan RedLine ise 25 bin dolar para ödülü ile turnuvadan ayrıldı. Aşağıda para ödülü kazanan takımları görebilirsiniz.

    Turnuvada mücadele eden temsilcilerimizden BBL Esports dokuzuncu sırada turnuvadan 12 bin dolar para ödülü ile ayrılırken,Digital Athletics' de on ikinci sıradan 4 bin dolar para ödülü ile turnuvadan ayrıldı. SuperMassive Blaze maalesef turnuvadan para ödülü kazanamadı.

    Temsilcilerimiz tam olarak istedikleri gibi bir turnuva geçiremedi ancak önümüzdeki turnuvalara çok daha güçlü çıkacaklarından eminiz, tebrikler!

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title