Haberler

Nintendo, Super Mario filmini erteledi

Güncelleme:

Nintendo'nun bu yıl içerisinde vizyona girmesi beklenen Super Mario Bros.'a dayanan animasyon filmi için erteleme kararı geldi. Nintendo ve Illumination, Mario filminin önümüzdeki sene geleceğini duyurdu.

Mario'nun yaratıcısı ve oyun tasarımcısı Shigeru Miyamoto, duyuru Twitter'da Nintendo of America'nın hesabı aracılığıyla kendisi yaptı. Miyamoto, kendisinin ve filmdeki ortak yapımcısı Illumination CEO'su Chris Meledandri'nin Mario filmi için erteleme kararı aldığını söyledi.

SUPER MARIO FİLMİ ERTELENDİ

Miyamoto, "Super Mario Bros filminde Illumination'daki ortağım Chris-san'a danıştıktan sonra, küresel sürümü Japonya'da İlkbahar 2023-28 Nisan ve Kuzey Amerika'da 7 Nisan'a taşımaya karar verdik" dedi ve özür dileyerek "beklemeye değecek" sözlerine yer verdi.

Nintendo, Super Mario filmini erteledi

Eylül 2021 tarihinde Mario rolünü Chris Pratt'in oynayacağı açıklanmıştı. Princess Peach rolünde ise Anya Taylor-Joy ve Mario'nun baş düşmanı Bowser rolünde ise Jack Black gibi isimler yer alıyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Nintendo Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title