Haberler

2021 Steam indirim tarihleri belli oldu

Güncelleme:

Yeni yıla girmeden önce Steam'de bizleri bekleyen dört adet indirim haftalarının tarihleri açıklandı. İşte, Steam 2021 mağaza indirim tarihleri

Oyun severlerin cüzdanlarını ve kartlarını sonuna kadar boşaltmayı beklediği indirim haftalarının tarihleri belli oldu.

Yıl boyunca çeşitli Steam indirim haftaları gerçekleşmektedir ve oyuncuların koleksiyonlarını indirimli bir fiyata tamamlamaları için büyük fırsatlar sunulur. İşte 2021 yılında Steam'de geriye kalan indirimler…

STEAM 2021 İNDİRİMLERİ
STEAM DİJİTAL MASA ÜSTÜ OYUNLARI FESTİVALİ 2021

21 – 25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Steam Dijital Masa Üstü Oyunları Festivali başlayacak RYO canlı yayın etkinlikleri ise 22-24 Ekim'de gerçekleşecek.

STEAM CADILAR BAYRAMI İNDİRİMİ 2021

28 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Cadılar Bayramı indiriminde başta korku oyunları olmak üzere birçok oyunun indirime girmesi bekleniyor.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

STEAM SONBAHAR İNDİRİMİ 2021

24 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek Steam Sonbahar indirimleri Black Friday, Cyber Monday civarındaki dönemi hedefleyerek indirimleri kaçırmamasını sağlıyor.

STEAM KIŞ İNDİRİMİ 2021

22 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında aktif olacak Steam Kış İndirimi, yılın son geri sayımı olan herkesin beklediği indirimde yıllık steam ödülleri için oylamanın yanı sıra en önemli indirimlerden biridir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title