Haberler

PUBG Mobile, Liverpool FC ile iş birliği yaptı

Güncelleme:

PUBG Mobile'de, önümüzdeki hafta Liverpool markalı kıyafetler yer alacak. PUBG Mobile ilk kez doğrudan bir futbol kulübüyle işbirliği yapıyor.

PUBG Mobile'e gelecek olan Liverpool takım formaları etkinliği 12 Kasım – 20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Liverpool FC'nin dijitalden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Drew Crisp'in yaptığı açıklamada:

"Giderek dijitalleşen bir dünyada, hayranlarımızı tercih ettikleri çok çeşitli dijital platformlarda yenilik yapabilmek ve onlarla etkileşim kurabilmekten gurur duyuyoruz.

Hayranlarımız arasında büyüyen ve gelişen çevrimiçi oyun dünyasıyla PUBG Mobile onlarla farklı ama çok alakalı bir bağlamda bağlantı kurmak için mükemmel bir platformdu – çevrimiçi oyun ve futbol dünyasını oyunların güncüyle iç içe geçirir.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

Bu, taraftarların kulübe olan sevgilerini benimsemeleri ve Liverpool FC ile en sevdikleri platformlardan birinde etkileşim kurmaları ve futbolun fiziksel etkileşimli doğasını dijital interaktif oyun dünyasına bir araya getirmeleri için harika bir fırsat." Sözlerine yer verdi.

Tencent Games'in PUBG Mobile yayıncılık başkanı Vincent Wang ise, "PUBG Mobile'da takım çalışması, kazanmak isteyenler için temel bir ilkedir. Cesur dostluklarıyla ünlü bir takım olan Liverpool Football Club ile iş birliği yaparak mükemmel bir ortak buldu." Şeklinde açıklama yaptı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title