Haberler

    Amazon prime gaming Kasım ayı oyunları açıklandı!

    Güncelleme:

    Ganimetleri ve oyunları ile tanınan Amazon Prime Gaming 2021 Kasım ayı için Prime üyelerine toplam değeri 597 TL olan 9 oyun hediye edecek.

    Ganimetleri ve oyunları ile tanınan Amazon Prime Gaming 2021 Kasım ayı için Prime üyelerine toplam değeri 597 TL olan 9 oyun hediye edecek.

    Yeni Prime Gaming Sponsorluğu ile Riot Her Ay 650 RP ve Daha Fazlasını Verecek!

    Amazon Prime Gaming 2021 Kasım ayında da üyelerini büyük bir oyun paketi ile şımartacak. Toplam değerleri 597 TL olan 9 oyun Prime aboneliğinizin karşılığında alınmayı beklerken bu pakette öne çıkan üç oyun da akılları çelecek cinsten. İlk oyun, aldığı 130'dan fazla Yılın Oyunu ödülü ile karşımıza çıkan fazlasıyla beğenilen derin hikayeye sahip RPG macera oyunu Dragon Age: Inquisition oluyor. İkinci oyun ise 100'den fazla adaylığa ve ödüle sahip olmuş, modern Lara Croft üçlemesinin ikinci yıldızı Rise of the Tomb Raider. Paketin gözbebekleri arasındaki üçüncü oyun ise çıkışıyla patlama yaratmış ve yenilikçi mekanikleriyle gönülleri çelmiş olan Control: Ultimate Edition.

    Amazon Prime Gaming Kasım ayı paketinin tam listesi ise şu şekilde:

    • Dragon Age: Inquisition (140 TL)
    • Rise of the Tomb Raider (90 TL)
    • Control: Ultimate Edition (210 TL)
    • Rogue Heroes (60 TL)
    • Liberated (32 TL)
    • Puzzle Agent 2 (10,50 TL)
    • Demon Hunter 2: New Chapter (18 TL)
    • BAFL – Brakes Are For Losers (18,50 TL)
    • Secret Files: Sam Peters (18 TL)

    Oyun içi ganimetlere ve aylık oyun fırsatlarına buradan ulaşabilir ve hepsine ayda yalnızca 7,90 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Yeni üyelikler için de 1 aylık deneme sürümünü aktifleştirerek ilk ayın parasını ödemeden bu oyunların tadını çıkarabilirsiniz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Amazon Prime Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title