Haberler

    Fallout 3, Epic Games mağazasında ücretsiz oldu

    Güncelleme:

    Oyun dünyasının bonkör platformu bu hafta dağıttığı ücretsiz yapımla dikkatleri çekti. Epic Games bedava oyunlar kervanına bu kez Fallout 3 de katılıyor. Oyuncuları post-apokaliptik bir ABD'ye davet eden yapım kısa bir süreliğine ücretsiz olacak. Oyunu kütüphanesine ekleyen oyuncular dilediği zaman radyoaktif bir maceraya atılabilecek.

    Oyunun ücretsiz olduğu süreç ise oldukça manidar bir tarihe tekabül ediyor. 28 Ekim 2008 tarihinde çıkış yapan Fallout 3'ü hesabına eklemek isteyen oyuncuların 27 Ekim tarihine kadar işlemi gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bununla beraber oyunun Game of the Year Edition adlı sürümünün ücretsiz olarak sunulduğunu belirtmekte fayda var. Bu pakette temel oyun içeriklerinin yanı sıra beş ek paket de yapımda yer alacak.

    Operation: Anchorage: Oyuncular askeri bir simülasyona girerek Anchorage'ın özgürlüğü için Çinli Komünist istilacılara karşı mücadele veriyor.

    Broken Steel: Bu ek pakette oyuncular Liberty Prime adlı dev robot ile aynı saflarda Enclave'in kalıntılarına karşı mücadele ediyor.

    The Pitt: The Pitt ek paketi oyuncuları post-apokaliptik Pittsburgh bölgesinde köleler ve köle sefirleri arasındaki mücadelede yer almaya davet ediyor.

    Point Lookout: Maryland bölgesinin kıyılarındaki bataklıklarda açık uçlu bir maceraya atılmak isteyen oyuncular da Point Lookout genişleme paketinin görev zincirine başlayabilir.

    Mothership Zeta: Mothership Zeta ek paketinde oyuncular Capital Wasteland'ın göğünde süzülen dev bir uzay gemisine ışınlanarak istilacı uzaylılara karşı mücadele veriyor.

    Fallout 3: Game of the Year Edition ile beraber Evoland: Legendary Edition da bedava sunuluyor. Epic Games kullanıcıları önümüzdeki hafta boyunca bu iki oyuna bedava olarak sahip olabilecek. Önümüzdeki haftalarda ise Saturnalia ve Warhammer 40,000: Mechanicus ücretsiz olacak.

    Sıra-tabanlı strateji oyununda oyuncular karanlık bir gelecekte Adeptus Mechanicus birliğinin birimlerini yönetiyor. Ürpertici estetiği ile dikkat çeken Saturnalia oyuncuları korku hayatta kalma bileşenlerinin yer aldığı bir oynanış formülünü davet ediyor.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Epic Games Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title