Haberler

F1 2021'e ücretsiz içerik güncellemesi geliyor

Güncelleme:

Codemasters'ın geliştirdiği F1 2021'e gelen ücretsiz içerik güncellemesi ile üç adet yeni pist ekleniyor.

Codemasters'ın Pazartesi günü yaptığı duyuruda, F1 2021'in Portimao olarak bilinen Algarve Uluslararası Pisti, Imola Pisti ve Jeddah pisti ve daha fazlası F1 2021'e eklendi.

Pazartesi günkü yama ile birlikte gelen diğer lansman sonrası değişiklikler arasında yeni Aston Martin güvenlik aracı bu yıl gerçek hayatta sponsorluk değişimine rağmen oyunda kalan Mercedes AMG GT R'ın yerini alıyor.

Sonraki güncelleme için yapılan planlar da belli oldu. Ekim ayında Imola, Kasım ayında ise Jeddah pisti eklenecek

Mevcut F1 sürücü şampiyonası lideri Max Verstappen 18 Nisan'da Imola'da kazandı ve şu anda ikinci olan Lewis Hamilton, 2 Mayıs'ta Portimao'da zafere ulaştı. Geçen yıla kadar Portekiz pisti 1996'dan beri bir grand prix görmemişti.

F1 2021 1.10 GÜNCELLEME NOTU

  • Portimao tüm modlarda mevcut çarpalar eklendi
  • F1 2021 araç performansı gerçek sezonla daha uyumlu hale getirildi. Bu değişiklik sonucunda tüm F1 Time Trial skor tabloları sıfırlandı.
  • Aston Martin güvenlik aracı, gerçek sezonda kullanıldığı pistlere eklendi
  • Xbox Series konsollarında önemli anları veya tekrarları izlerken meydana gelen çökme düzeltildi
  • Xbox çok oyunculu bağlantılarında çeşitli iyileştirmeler
  • İki oyunculu Kariyer'deki ilk turdan sonra yarışın sona erebileceği bir soruna değindi
  • Lastik aşınması %20 artışa ulaştığında MFD'nin ortaya çıkabileceği bir sorun giderildi
  • Kullanıcıların direksiyon yardımcısı kullanırken ağır yıpranmış motor bileşenleriyle çukurlara giremediği bir sorun giderildi
  • Yarış stratejisi uygulama programı, bunu yarış yönetmeliklerine uygun hale getirmek için artık standart yakıt moduna kilitlendi
  • HDR tepe nit'i ayarlarken bir sorun giderildi, görüntülerde bir değişiklik göstermeyecek
  • İki oyunculu Kariyer'de bir sözleşme müzakere ettikten sonra ön uca giden bir çökme düzeltildi
  • Bir ligden emekli olduktan sonra sıralamaları görüntülerken meydana gelen çökme düzeltildi
  • Göz kamaştıran kamuflaj kaskı artık doğru şekilde görüntülenerek görüntülensin
  • İki oyunculu Kariyer'de yeniden başlatmadan sonra mevcut takımlarıyla yeniden müzakere ederken bir çökme düzeltildi
  • ERS geçiş girişinin tanınmamasına neden olan sorun giderildi
Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız.
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Formula 1 Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title