Haberler

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

Güncelleme:

Microsoft'un Xbox ve Microsoft PC oyuncuları için aylık abonelik sistemi ile piyasaya sürdüğü oyun kütüphanesi Xbox Game Pass'te yüzlerce oyun bulunmaktadır. Yeni veya oynamadığınız oyunlar arıyorsanız sizler için Xbox Game Pass'te yer alan en iyi 10 oyunu listeledik. Detayları haberimizde…

Game Pass üyeleri, Xbox ve PC'de aylık abonelik ile kütüphane içerisinde bulunan yüzlerce oyunu ücretsiz olarak oynayabilmektedir. Her ay yeni oyunlar eklenen Xbox Game Pass kütüphanesinde oynayacak güzel oyunları bulmak zordur. Sizler için Xbox Games Pass'te yer alan en iyi 10 oyunu listeledik. İşte detayları…

DEATH STRANDING

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima türün sınırlarını zorlayan bir deneyim sunuyor. Gelecekte Death Stranding olarak bilinen gizemli bir olay, ölülerle dirilerin arasında bir geçit açıyor ve öteki dünyadan fırlayıp gelen garip yaratıklar, kimsesiz toplumlar tarafından mahvedilen dünyada başıboş geziyor.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

MINECRAFT

Minecraft, blok yerleştirdiğiniz ve maceralara çıktığınız bir oyundur. Yaratıcı modda sınırsız kaynaklarla hayal edebileceğiniz her şeyi inşa edin veya Survival ile büyük keşiflere çıkın ve gizemli topraklarda seyahat edin ve kendi sonsuz dünyalarınızın derinliklerine dalın. Canavarlardan kaçacak mısınız yoksa araçlar, zırh ve silahlar tasarlayıp mücadele mi edeceksiniz? Tek başınıza olmanıza gerek yok! Macerayı ayrı ekranlarda çok oyunculu ve çevrimiçi olarak arkadaşlarla paylaşın.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

POWERWASH SIMULATOR

Yüksek basınçlı suyun yatıştırıcı sesleriyle endişelerinizi yıkayın. Güç yıkayıcınızı ateşleyin ve bulabileceğiniz her kir ve kir lekesini patlatın. Kendi güç yıkama işinizi kurun ve yeni aletlerin, yükseltmelerin ve daha fazlasının kilidini açın - hepsi de ışıltılı bir yüzeye kadar güç yıkamanın basit memnuniyetiyle.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: SHREDDER'S REVENGE

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, Dotemu (Street of Rage 4) ve Tribute Games'deki dövüş uzmanları tarafından size getirilen, zamansız klasik kavga mekaniğine dayanan çığır açan bir oyun sunuyor.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

ASSASSIN'S CREED ORIGINS

Antik Mısır'dayız. Görkemli olduğu kadar entrikalarla dolu bir çağı kapatacak müthiş bir iktidar savaşı yaşanıyor. Suikastçı Kardeşlik Örgütünün köklerine yapacağın bu yolculukta karanlıkta kalmış sırları ve unutulmuş efsaneleri gün yüzüne çıkaracaksın.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

HALO INFINITE

Tüm umutlar kaybolduğunda ve insanlığın kaderi dengede durduğunda, Master Chief şimdiye kadar karşılaştığı en acımasız düşmanla yüzleşmeye hazırdır. Destansı bir macera yaşamak ve Halo yüzüğünün devasa ölçeğini keşfetmek için insanlığın en büyük kahramanının zırhına adım atın

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

HADES

Hades, Bastion'ın hızlı aksiyonu, Transistor'un zengin atmosferi ve derinliği ve Pyre'ın karakter odaklı hikaye anlatımı dahil olmak üzere Supergiant'ın eleştirmenlerce beğenilen oyunlarının en iyi yönlerini birleştiren tanrı benzeri, haydut benzeri bir zindan tarayıcısıdır.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

AGE OF EMPIRES 4

Age of Empires IV ile en sevilen gerçek zamanlı strateji oyunlarından biri, sizi dünyayı şekillendiren destansı tarihi savaşların merkezine koyarak tüm ihtişamıyla geri geliyor. Büyüleyici 4k görsel uyumluluğu ile uçsuz bucaksız manzaralarda imparatorluğunuzu genişletmek için hem tanıdık hem de yenilikçi yollar sağlayan Age of Empires IV, yeni bir nesle gelişmiş bir gerçek zamanlı strateji oyunu sunuyor.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

FORZA HORIZON 5

Bu Sizin Horizon Maceranız. Meksika'nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaraları eşliğinde, dünyanın en iyi araçlarının yüzlercesiyle beraber sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla dolu nefes kesici seferlere önderlik edin.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

MARVEL'S GUARDIANS OF THE GALAXY

Marvel'in Galaksinin Koruyucuları'na yeni bir bakış atarak evrende vahşi bir yolculuğa çıkın. Bu üçüncü şahıs aksiyon-macera oyununda, sen Star-Lord'sun ve cesur ama şüpheli liderliğin sayesinde, sıra dışı kahramanlardan oluşan tuhaf bir ekibi sana katılmaya ikna ettin. Bir pislik (kesinlikle sen değilsin) bir dizi felaketli olay başlattı ve sadece sen öngörülemeyen Muhafızları gezegenler arası tam bir çöküşle savaşacak kadar uzun süre bir arada tutabilirsin. Element Blaster'ları, takım takımlarının yenilgilerini, jet botla çalışan dropkick'leri kullanın, hiçbir şey sınırsızdır.

En iyi 10 Xbox Game Pass oyunu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

xbox Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title