Haberler

Corsair ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını tanıttı

Güncelleme:

Oyuncu ekipmanları ile popüler olan Corsair ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını piyasaya sürdü. İşte Corsair Voyager a1600 özellikleri

Oyuncu ekipmanları ve donanımları ile masaüstü bilgisayar alanında yıllardır kalitesini konuşturan Corsair ilk oyuncu dizüstü bilgisayarını piyasaya sürdü. Voyager a1600 model koduna sahip olan bilgisayar, AMD Ryzen 6000 serisi işlemcilerden ve Radeon RX 6000 serisi ekran kartlarından güç alıyor.

Corsair'in bize sağladığı resimler yalnızca render görselleri olduğu için cihazın tasarımını doğrudan görme şansımız olmalı. Tasarımda en dikkat çekici detaylardan birisi, Macbook modellerinde uzun süre kullanılan ve son modellerde kaldırılan Touch Bar yani dokunmatik alan. Tahmin edebileceğiniz üzere Corsair buna Touch Bar demiyor, S-tuş kısayolları olarak adlandırıyor.

Corsair Voyager a1600 özellikleri

Böylece klavyenin üst kısmında özelleştirilebilen 10 tuşa sahip oluyorsunuz ve bu tuşlar Elgato Stream Deck yazılımı tarafından destekleniyor. Böylece yayın yaparken sahne değiştirme, ses ayarlama gibi birçok işlemi harici bir alan dokunmadan kolayca yapabilirsiniz.

Voyager dizüstü bilgisayarı satın almak isteyenler Ryzen 7 6800HS ve Ryzen 9 6900HS işlemci arasında tercih yapabiliyor. Her iki işlemciye de Radeon 6800M ekran kartı eşlik ederken, 64 GB'a kadar RAM ve 2 TB'a kadar depolama seçeneği sunuluyor. Cihazda Corsair Vengeance DDR5 RAM'ler kullanılıyor.

Ryzen 7000

Corsair klavye konusundaki uzmanlığını burada da konuşturuyor ve bu bilgisayarda Cherry MX düşük profilli mekanik klavyeye yer yeriyor. Her tuş için RGB arkadan aydınlatma yer alırken, cihazda Full HD çözünürlükte bir kamerada bulunuyor.

16 inç büyüklüğündeki ekran 2560×1600 piksel çözünürlük ve 240 Hz yenileme hızı sunarken, giriş çıkış portları şu şekilde: iki Thunderbolt 3 USB 4.0 bağlantı noktası, bir USB 3.2 Gen 2 Type-C, bir USB 3.2 Gen 1 Type-A, bir SDXC 7.0 kart okuyucu ve bir ses jakı.

Razer'ın ardından Corsair'in de dizüstü bilgisayar sektörüne giriş yapması şaşırtıcı değil.

– Corsair Voyager a1600 özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Shiftdelete / Gamegar

Advanced Micro Devices Macbook Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title