Haberler

    Among US Arcane iş birliği ile karşımıza çıkacak

    Güncelleme:

    Riot Games'in yeni animasyon dizisinin şerefine Among US Arcane işbirliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Riot Games'in yeni animasyon dizisinin şerefine Among US Arcane işbirliği ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    League of Legends evreninde geçen ve bu heyecan verici evreni daha da genişleten animasyon dizisi Arcane Netflix ekranlarındaki yerini aldı. Bizleri League of Legends'ın büyüleyici dünyasına götüren dizi daha şimdiden izleyiciler ve hayranlar tarafından da oldukça sevilmiş vaziyette. 7 Kasım tarihinde ilk üç bölümü ile izleyici karşısına çıkmış olan Arcane için Riot Games pek çok ünlü oyun ile işbirliğine gitti. Yakın zamanda League of Legends evreninin sevilen karakterlerinden olan ve dizinin de ana odağında bulunan Jinx Fortnite evrenine transfer olmuş, bunun haricinde de PUBG Mobile ve Arcane işbirliği duyurulmuştu. Arcane şimdi ise Among US işbirliğine hazırlanıyor.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    LEAGUE OF LEGENDS ŞAMPİYONU JINX FORTNITE'A GELİYOR

    Riot Games tarafından Progress Days kapsamında yayınlanan bir video ile ortaya çıkan işbirliği video da görülebileceği üzere Arcane karakterlerini Among US'a ışınlayacak. Oyuncular dizinin sevilen karakterlerinin kostümlerine bürünebilecekler. Yayınlanan videoda Heimerdinger'ı ve Arcane evreninin güvenlik güçlerinin kostümünü görmek mümkün. Bu kısa video kesiti haricinde elimizde pek de fazla bilgi bulunmuyor. Riot Games cephesinden henüz konuya ilişkin olarak başka bir açıklama yapılmış değil. İlerleyen günlerde işbirliğinin neler getireceğinin de gün yüzüne çıkması bekleniyor. Among US içerisine eklenecek Arcane kostümleri haricinde farklı değişiklikler yada içerikler görebilecek miyiz hep birlikte göreceğiz.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Riot Games Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title