Haberler

Genç Oyuncunun Tecavüz Sahneleri Çekilirken Babası Seti Basmış

Güncelleme:

Bir çete tarafından tecavüze uğrayacağı bir sahneyi çekmeden önce tesadüfen babasının seti ziyaret ettiğini anlatan Sophie Turner, o an babasından çok utanmış.

Beşinci sezonunun ilk dört bölümünün yayınlanmasına saatler kala hacklenen reyting rekortmeni dizi Game of Thrones'un 19 yaşındaki oyuncusu Sophie Turner, yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

CİNSELLİK KONUSUNDA DERS ALIYORMUŞ

Diziye henüz 16 yaşındayken giren ve Sansa Stark rolünü canlandıran İngiliz oyuncu, içinde sık sık cinsel sahnelere yer verilen dizinin yapım ekibinden bu konuda ders de alıyormuş.

TECAVÜZ SAHNESİ ÇEKİLİRKEN BABASI GÖRMÜŞ

Bir çete tarafından tecavüze uğrayacağı bir sahneyi çekmeden önce tesadüfen babasının seti ziyaret ettiğini anlatan Turner, ilk zamanlarda ailesinin cinsel içerikli sahnelerden rahatsızlık duyduğunu, ancak dizinin kaliteli bir yapım olmasından ötürü bu duruma kısa zamanda alıştıklarını söyledi. Turner o anda çok utandığını da sözlerine ekledi.

Turner, severek canlandırdığı Sansa Stark karakteriyle çok bütünleştiğini ve senaryo ekibi tarafından ne zaman öldürüleceğini bilmediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Game of Thrones Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500

Yorumlar (40)

turkıyem:

babasından utanmış yahu filmi baban izlerken utanmıcanmı sette görünce utandın rezil karı ve senin gibi rezil karılar

22
51
yanıtYanıtla
seldamobilWeb@haberler.com:

- bir türk kız sevgilisiyle dışarda gezerken kız sorar - bir sey söylermisin kalbimin daha hızlı atması icin - erkek cevap verir - baban arkanda

50
5
yanıtYanıtla
yılmaz çanakkalemobilWeb@haberler.com:

Bence bu tür filmler yeni yetişen nesile kötü örnek. Kesinlikle yayına bu kadar açık ve net yansitilmamalı.

35
7
yanıtYanıtla
Kilimcinin Kör Oğlu:

Kimsenin hayatına kimse karışamaz, milleti yargılamayı bırakın

29
11
yanıtYanıtla
eeee:

para canım benim paraa . . neymiş dizinin kalitesinden dolayı izin vermişler. . . Akp zihniyeti gibi , işin içinde para oldu mu dini değerler unutluyor. ama halkı kandırmaya gelince hemen dine sarılıyorlar. .

18
19
yanıtYanıtla
ŞekerMobil-ANDROID:

ALLAH BELANİ VERSİN.....

5
32
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

Günah içinde günah. . Para için yapılan sanat adı altındaki pislikler. . . !

30
1
yanıtYanıtla
gebze:

birazdan burası Sanal Müslümanlar ile dolacak :D

28
2
yanıtYanıtla
melih başgan:

böyle sanatın içine tüküreyim

23
7
yanıtYanıtla
01ADSMobil-ANDROID:

utanma alışırsınız nede olsa sanat yapıyorsun........

4
18
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title