Haberler

    Game Of Thrones'ta Bir Hata Daha! Final Bölümünde Su Şişesi Unutuldu

    Güncelleme:

    HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un final bölümünde su şişesi unutuldu. Dizi bu sezon çekimlerde yaptığı hatalarla sık sık gündem oluyordu.

    Game Of Thrones dizisi çok büyük bir hayran kitlesine, bu kitlenin beklentilerini karşılayamayan iki yazara ve sete dışarıdan bir şey getirmemesi gerektiğini bilmeyen oyunculara sahip fenomen bir dizi olarak 19 Mayıs'ta final yaptı. Dizinin final bölümünde bu sefer unutulan şey ise bir su şişesi oldu.

    FİNAL BÖLÜMÜNDE İKİ SU ŞİŞESİ UNUTULDU

    HBO'nun fenomen dizisinde iki su şişesi ekrana geldi ve seyircilerin dikkatini üzerinde topladı. İlk şişe, Samwell Tarly'nin ayaklarının arkasında yer alıyordu. Bir diğer şişe ise Davos Seaworth'ün ayaklarının dibinde ortaya çıktı.

    REKLAM OLDUĞU DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

    HBO, daha önce de kahve bardağının unutulmasıyla gündeme gelmişti. Pek çok kişinin reklam olarak gördüğü o olayın bir hata olduğu açıklanmıştı.

    Game Of Thrones'ta Bir Hata Daha! Final Bölümünde Su Şişesi Unutuldu

    İZLEYİCİLER AMATÖR HATALAR YAPMAKLA SUÇLUYOR

    Bazı kullanıcılar, HBO'yu son sezonda özensiz olmakla, hatta özensiz olmayı yeni bir boyuta getirip amatör hataları yapmakla suçluyorlar. Genel bir kitle ise, böyle bir yapımda sürekli olarak bu hataların yapılmasının kabul edilemeyeceğini belirtiyor.

    Game Of Thrones'ta Bir Hata Daha! Final Bölümünde Su Şişesi Unutuldu

    Kaynak: WebTekno / Magazin

    Game of Thrones 19 Mayıs Davos Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (6)

    ahmet:

    keşke tek sorun bu olsa berbat bir sezon bi o kadar berbat bir final

    9
    0
    yanıtYanıtla
    CONI:

    Izlemeyin lan o zaman, bittide kurtulduk su pis diziden.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    LOST UN FİNALİ GİBİ UYANSAYDIM KEŞKE DÜŞÜNÜN ÖYLE KÖTÜ FİNAL .

    2
    0
    yanıtYanıtla
    filmci:

    yesilcamda bile oluyor deyilki game olmasin hi hi

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Su şişesi senaryoda:

    Arya geleceğe gidip geliyor spinningden şişe getiriyor ondan var

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Chester:

    Ağlatmasını falan beklerdim vayy ya demek falan ama olmadı sallama sezon yaptılar. Üzüldük

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title