Haberler
BBC

Game Of Thrones'un Son Sezonu Hayranlarını Uykusuz Bıraktı

Güncelleme:

Dünyanın en çok izlenen televizyon dizilerinden olan Game of Thrones'un final sezonunun birinci bölümü, tüm dünyada aynı saatte yayımlandı. Türkiye saatiyle sabaha karşı 04.00'te yayımlanan dizi, dünya genelinde milyonlarca kişiyi uykusuz bıraktı.

Dünya genelinde 1 milyar kişi tarafından izlenerek rekor kıran Game of Thrones'un (Taht Oyunları) final sezonunun birinci bölümü, tüm dünyada aynı saatte yayımlandı. Türkiye saatiyle sabaha karşı 04.00'te yayımlanan dizi, dünya genelinde milyonlarca kişiyi uykusuz bıraktı.

HASTALIK İZNİNDE PATLAMA YAŞANMASI BEKLENİYOR

İngiltere'de yapılan bir anket çalışanların yüzde 6'sının bugün hastalık izni almasının beklendiğine işaret ediyor. Bu oran, 3.1 milyon kişiye karşılık geliyor.

Game Of Thrones Son Sezonu Hayranlarını Uykusuz Bıraktı

NORMAL İZİN ALMALARI TAVSİYE EDİLİYOR

Avustralya'da dizi bazı eyaletlerde sabah 09.00, bazılarında da saat farkı nedeniyle 11.00'de yayımlandı. Dizinin heyecanla beklenen son sezonunun başlamasından önce on binlerce çalışanın hastalık izni alabileceği uyarısı yapıldı. Ülkenin en büyük hukuk bürolarından Slater and Gordon, çalışanlara işlerini riske atmamak için hasta olduklarını söylemeleri yerine normal izin almaları tavsiyesinde bulundu.

Game Of Thrones Son Sezonu Hayranlarını Uykusuz Bıraktı

GAME OF THRONES HASTALIĞI

ABD'de HBO, Avustralya'da ise Foxtel tarafından yayımlanan Dizi, Westeros adlı bir dünyada geçiyor. Diziyi izleyebilmek için hasta olduğunu iddia ederek işe gelemeyen kişilerin "Westerositis" hastalığına yakalandığı esprisi yapılıyor.

Game Of Thrones Son Sezonu Hayranlarını Uykusuz Bıraktı

"EĞER İŞ ARKADAŞINIZ BUGÜN İŞE GELMEDİYSE!"

TV Tonight adlı bir blog sitesinin yazarlarından David Knox, "Eğer iş arkadaşınız bugün işe gelmediyse büyük ihtimalle Westerositis hastalığına yakalanmıştır ve bu hastalık birkaç hafta boyunca nüksedebilir" dedi.

Game Of Thrones Son Sezonu Hayranlarını Uykusuz Bıraktı

1 MİLYAR KİŞİ TARAFINDAN İZLENDİ

George R.R. Martin'in romanından uyarlanan dizinin ilk sezonu 2011'de yayımlandı. Dünya genelinde bir milyar kişi tarafından korsan yollarla izlenerek rekor kıran dizinin son sezonu altı bölümden oluşuyor.

BBC

Game of Thrones Avustralya Haberler

500

Yorumlar (10)

Erol Mehmet YIldız:

Bence hastalık izni almalılar. Çünkü ruh hastası bunlar.

10
7
yanıtYanıtla
pinokyo0:

aynen kardeşim, hadi git de arka sokaklar izlemeye devam et.

yanıt21
yanıt1
konya yobazı:

arka sokaklar bu diziye 10 basar, arka sokakalar aşırı kompleks, ancak ileri zekalıların anlayabileceği bir dizidir, arka sokakaları anlayan payitaht abdülhamide başlayabilir.

yanıt1
yanıt9
İKCI:

ORADA ALIRLAR TABİ, TÜRKİYE''DE ALSINLAR BAKALIM DİZİ İÇİN HASTALIK İZNİ. ANINDA HAKLI SEBEPLE FESİH :d

4
1
yanıtYanıtla
Tozkoparan.:

Eğitim şart. Lan ne biliyonuzda yorum yapıyonuz. Tamam dersinki bizim kültüre bizim dinimize uymaz anlarım. Sen ne anlıyonda milyon dolar bütçeli senin rüyanda göremeyeceğin efektlerle dolu göremeyeceğin oyuncuların olduğu filme arka sokaklardan kötü diyon. Bu dizi dünyadaki kaç ülkede online izleniyor bir araştır. Sen şakadan da olsa bir izle bakalım bıtrakabilecenmi.

3
1
yanıtYanıtla
İzle:

Kim ne derse desin izlemeden anlayamaz kimse bu diziyi

4
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan ne kastınız be kardeşim adamlar kendilerince eğlence oluşturmuşlar yok ne aptal insanlar varmış falanmış filanmış şaka gibisiniz,dizi gerçekten kalitede aşmış kendini bizde keyifle izliyoruz hatırlamıyormusunuz kurtlar vadisinin olduğu perşembe günleri dışarıda kimseyi göremezdiniz, hatta emniyet açıklama yapmıştı aranan şahısları en çok perşembe günü yakalıyoruz diye neyse ya siz gidin kendinizi kasıp ağır abi dümenlerine yatıp sürekli belgesel izliyoruz yalanlarına devam edin:)))

3
0
yanıtYanıtla
ZERZEVATÇI:

dört gözle beklediğimiz dizi. malesef izlemek için şifreli tv den izliyorsun, yada internete düşecekte telif yemeden indirip izleyebilirsen izliyorsun. şöyle düşünüyorum da biz ne zor bir ülkeyiz ya.

2
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Her bölümü film tadında

0
0
yanıtYanıtla
ZAPATA:

yahu ne gerekvar izne mizne. . . aç internetten izle tekrarını. . . :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title