Haberler

    Game Of Thrones Final Sezonunun Türkiye'de Ne Kadar İzlendiği Belli Oldu

    Game of Thrones'un Türkiye'deki resmi yayıncısı olan Digitürk, dizinin final sezonunun Türkiye'de ne kadar izlendiğini açıkladı.

    2011 yılından bu yana yayınlanan 8 sezonda kendine on milyonlarca hayran kazandırmayı başaran Game of Thrones dizisi, fazlasıyla eleştirilen bir final sezonu ile ekranlara veda etti. Dizinin Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk, dizinin final sezonunun ve final bölümünün ne kadar izlendiğini açıkladı.

    Yapılan açıklamaya göre Game of Thrones'un 7. sezonu Digitürk'ün internet tabanlı uygulamaları üzerinden yaklaşık 400 bin saat izlenmişti. 8. ve final sezonu ise %173'lük bir artış göstererek 1 milyon 91 bin saatlik izlenme sayısına ulaşarak kırılması zor bir rekora imza attı.

    Dizinin final bölümünün ise büyük ilgi gördüğünü söylemek zor. İnternet tabanlı uygulamaları üzerinden 255 bin, televizyon üzerinden ise 80 bin izlenen Game of Thrones'un final bölümü, Türkiye'de toplam 330 bin kişi tarafından izlendi. Elbette ki bu sayılara diziyi internet üzerinden korsan olarak takip edenler dahil değil.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Game of Thrones Digiturk Türkiye Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title