Haberler

Game Of Thrones'da Çıldırtan Sahne

Güncelleme:

Kral Joffrey'nin tabutunun başında annesi Cersei Lannister ve babası Jaime Lannister'ın sevişmesi Game Of Thrones'a damga vurdu.

Dünyaca ünlü efsane dizi Game of Thrones'un yeni sezonu için süren heyecanlı bekleyiş sona erdi. Game of Thrones'un 4. sezonu tam gaz devam ederken yayınlanan son bölümdeki bir sahne tepkilere neden oldu.  

GECEYE DAMGA VURAN SAHNE

3. bölümde Cersei Lannister ve Jaime Lannister'ın sevişme sahnesi sınırları zorladı. Geçen hafta Kral Joffrey'nin ölümüyle sarsılan hayranlar bu hafta da diziye damga vuran sevişme sahnesini tartışıyor. Joffrey'nin tabutunun başında annesi Cersei Lannister ve babası Jaime Lannister'ın sevişme sahnesi geceye damga vurdu. 

İZLEYİCİLER TEPKİLİ

Dizinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada bu sahne tartışılmaya başlandı. Kullanıcılar adeta ateş püskürdü. Her daim cesur sahneleriyle ön plana çıkan dizi, bu defa izleyiciler tarafından 'fazla ileri gitmekle' suçlanıyor. Dizi ABD'nin muhafazakar çevresini kızdırdı. Reyting rakamlarına göre; 700 bin izleyici bu sahne sırasında diziyi izlemeyi bıraktı, kanal değiştirdi. Twitter'daki yorumlarda ise; "Dizi artık çok ileri gitti. Fazlaca tecavüz ve cinayet var. Bu kadarını izlemekten keyif almıyoruz!" denildi.

 

Kaynak: Haberler.Com / Dizi

Game of Thrones Dizi Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (11)

firat yakutf.yakut@hotmail.de:

bu diziyi begenenlerin ahlak ve insani karekterlerine (tabi insani bir seyler var ise ) tüküreyim

12
20
yanıtYanıtla
yavuz selimyavuzreis@hotmail.com:

bende senin begenilerine tüküreyim :) trt de yedi güzel adam adında embesil bir yapım başlamış her yere otobüs duraklarına bile afişleri asılı aman kaçırma fıratcıgım bol bol ahlak dersi alırsın

yanıt0
yanıt0
addadd@mynet.com:

beğenmiyorsan izleme kardeş eminim sen en başta izliyorsundur burada ahlakı değerlerden bahsetme boş yere

21
9
yanıtYanıtla
her bölümü sabırsızlıkla bekliyorumerdalkarac:

izleyinde dizi nasıl yapılırmış görün ...bölüm sonu nasıl geliyor anlamıyor insan..bizim dizilerde ilkokul bire giden çocukların resimlerine benziyor.

24
5
yanıtYanıtla
hussamjackalcarlos@mail.com:

beyin yoksunu insanlar mümkünse izlemesin gidin kalp gözü gibi dizileri izleyin sizin neyinize bu tür diziler kafanız basmaz adam zaten evli kızkardeişyle aşk yaşıyor ondan çocuk yapıyor la bi gidin türk dizilerini izleyin öpüşme sahnelerinde asılmaya devam edin

19
9
yanıtYanıtla
h.c.2harun_celep_@hotmail.com:

bu sahnelerden rahatsız oluyorsanız, aileniz veya arkadaşlarınızla birlikte izleyemiyorsanız, televizyondan izleyin bu tür sahneleri kesiyorlar. Çok tadında ve kaliteli oluyor. Ben öyle yapıyorum bu haberler olmasa bu tür sahneler olduğundan haberim olmayacak. :) tavsiyemdir, her pazartesi saat 10 da :):):)

15
2
yanıtYanıtla
YAVUZ SELİMyavuzselim@hotmail.com:

zorlamı izletiyorlar kardeşim size ne? pazartesileri sevdiren dizi gayet başarılı. laf söyleyenler izlemesin bu kadar basit

13
3
yanıtYanıtla
O.KAMARozziebozboz@hotmail.com:

Afganistanmı lan burası. İsteyen seyreder istemeyen seyretmez.Seyretmek istemeyenler gidip ucuz ve kalitesiz türkiyede yapılan dizileri izlesin.

11
5
yanıtYanıtla
öğretmenxsax@yahoo.com:

bunlar derin projeler insanların duygularını deforme etme amaçlı

5
10
yanıtYanıtla
Neşeli Enginarbirfilmizlesen@hotmail.com:

Niye daha birinci bölümde Cersei ve Jaime (Kardesler) insest iliskide bulununca kimsenin giki cikmiyordu... Simdi ölü basinda sevisincemi olay oldu... Yapmayin arkadaslarin diger yapim sirketlerinin oyunu bu... Cekemiyorlar aldigi reyting'i... :)

11
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title