Haberler

    Galibiyet Partisi!

    Kartal’ın derbi zaferi Vodafone Park’ta özel kutlamalara sahne oldu.

    Kartal'ın derbi zaferi Vodafone Park'ta özel kutlamalara sahne oldu. Ricardo Quaresma'nın son dakika golüyle derbiden 3-1 galip ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, hakem Cüneyt Çakır'ın bitiş düdüğünün ardından çok büyük coşku yaşadı. Teknik heyetin de yer aldığı kutlamalar sırasında stat hoparlörlerinden galibiyet şarkıları çalındı. Daha sonra galibiyetin mimarı Quaresma, futbolcu arkadaşlarına öncülük ederek takımını tribünlere götürdü. Portekizli yıldız, tek tek 3'lü çektirerek gecenin sonunu da kendi bitirdi. Bu arada Şenol Güneş de oyuncularına katılarak galibiyetin tadını çıkardı.

    Gökhan'dan 3. dalya

    Derbide ilk 11'de forma giyen Beşiktaş'ın sağ bek oyuncusu Gökhan Gönül, Süper Lig'de 300. maçına çıktı. Lig kariyerine 2007-2008'de Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olarak başlayan Gökhan, kariyerinin en anlamlı maçlarından birini eski takımına karşı oynadı. Süper Lig'de daha önce 299 mücadelede görev yapan 33 yaşındaki oyuncu, Vodafone Park'taki derbi maçta 300. maçına çıkacarak üçüncü kez "Dalya" yaptı.

    Derbi kapalı gişe

    Beşiktaş'ta taraftarlar tribünleri tamamen doldurdu. Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanan siyah-beyazlı taraftarlar büyük bir coşku yaşadı. Maçı yaklaşık 40 bin taraftar izlerken, kapalı tribünde dev bir Kartal ve Çarşı pankartı açıldı ve üzerinde, 'Burası Beşiktaş, gerisi traş' yazısı yer aldı. Fenerbahçe taraftarları da kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Maçın başlangıcında yakılan meşalelerle farklı bir görsel şölen ortaya çıktı.

    Pepe ve Talisca tribünden izledi

    Atiker Konyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Pepe karşılaşmayı tribünden izledi. Takımını yalnız bırakan Portekizli stoper, 90 dakikayı locadan takip etti. Tecrübeli stoper ailesiyle maçı takip ederek arkadaşlarına destek olmaya çalıştı. Pepe gibi sarı kart cezalısı olan ve bu nedenle dev maçta takımdaki yerini alamayan Anderson Talisca da tribünde yer aldı.

    38: Beşiktaş, Süper Lig'de iç sahadaki yenilmezlik serisini 38 maça çıkardı. Kartal biri Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, 6'sı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ve 31'i Vodafone Park'ta olmak üzere evindeki 38 maçta 31 galibiyet ve 7 beraberlik alırken, namağlup serisinde 100. puanına da ulaştı.

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title