Haberler

    Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds 2 Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

    Güncelleme:

    Samsung oldukça yakın bir zamanda yeni nesil akıllı saat modeli Galaxy Watch 3 ve yeni nesil tam kablosuz kulaklık modeli

    Samsung oldukça yakın bir zamanda yeni nesil akıllı saat modeli Galaxy Watch 3 ve yeni nesil tam kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds 2 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her iki modelin de ismi ile ilgili bazı soru işaretleri bulunuyor olsa da Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds 2 tanıtım tarihi ile sızıntılara konuk oldu. İşte merak edilen detaylar!

    Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds 2 Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

    SamMobile tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds 2, Temmuz 2020 dönemi içerisinde tanıtılacak ve kısa bir süre içerisinde satışa sunularak kullanıcılarla buluşacak. Daha önceki sızıntılar yeni modelin Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2 ile birlikte Ağustos 2020 döneminde tanıtılacağını işaret ediyordu.

    Buna karşın şirketin planı, bu ürünleri daha önce tanıtmak gibi gözüküyor.

    Aslında bu durumun pek de şaşırtıcı bir gelişme olduğu söylenemez. Genel olarak amiral gemisi telefonlar ile birlikte tanıtılan yan aksesuarlar ya da giyilebilir ürünler, etkinliğin doğası gereği bir miktar daha arka planda kalmakta. Bu nedenle bu iki ürünün daha erken tanıtılması, bu durumun önüne geçebilir.

    Şimdilik bu konuda kesin bir açıklamanın olmadığını hatırlatalım. Her durumda tanıtıma oldukça kısa bir süre kalmış gibi gözüküyor ve ilerleyen haftalarda bu konu ile ilgili daha net gelişmeleri elde etmeyi bekleyebiliriz. Gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title