Haberler

Galaxy S2 Plus İçin Android 4.2.2 Çıktı

Samsung'un 2013'ün başında duyurduğu yenilenen Galaxy S2 modeli Galaxy S2 Plus için Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi Almanya'da yayınlanmaya başladı.

Samsung'dan Galaxy S2, S3, Note ve Note 2 kullanıcılarını kızdıracak ya da umut ışığı olacak bir haberle karşınızdayız.

SamMobile'ın yayınladığı habere göre Samsung, Galaxy S2 Plus modeli için Almanya'da Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesini dağıtmaya başladı.

I9105PXXUBMG8 inşa numarasına sahip yeni yazılım, Galaxy S2 Plus modelini Android 4.2.2 Jelly Bean sürümüne güncelliyor. Samsung'un geçtiğimiz yıl Galaxy S3 modeliyle piyasaya sürdüğü TouchWiz Nature arayüzünü kullanan güncelleme, Galaxy S4'teki yeni arayüzü kullanmıyor.

Android 4.2 sürümüyle beraber gelen DayDream, kilit ekranında widgetlar, yeni bildirim çubuğu gibi özelliklerin yer aldığı güncelleme, Galaxy S4'teki bazı yeni uygulamaların da bu modele dahil ediyor ve pek çok TouchWiz modifikasyonunu da beraberinde getiriyor.

Galaxy S2 Plus nedir?

Samsung'un Ocak 2013'te duyurduğu Galaxy S2 Plus modeli, GT-I9105 kod adıyla piyasaya sürüldü. Galaxy S2'de kullanılan Exynos 4210 işlemcisinin üretimden kalkmış olduğu gerçeği, yeni Galaxy S2 üretimini zorlaştırıyordu. Bu yüzden Samsung, başka bir işlemciyle Galaxy S2'yi Plus adıyla tekrar piyasaya sürmüştü.

Peki bu güncelleme Galaxy S2, S3, Note ve Note 2'yi nasıl etkiler?

1.ihtimal:

AllAboutSamsung.de adlı sitenin, bu güncellemeyle ilgili iki ihtimali bulunuyor. Samsung'un Galaxy Note ve orjinal Galaxy S2 modelinden daha güçsüz olan Galaxy S2 Plus modelini Android 4.2.2 Jelly Bean'e güncellemiş olması, belki de çok ciddi satış rakamlarına sahip olmayan bu cihazı denemek için seçmiş olabileceği düşüncesini ortaya koyuyor.

TouchWiz ile Android 4.2.2 sürümünün bazı uyumsuzluklar gösterdiği söyleniyordu. Fakat Galaxy S2'de yaşanacak tüm sorunların, Galaxy S2 Plus'ta da yaşanma ihtimalinin bulunması, acaba Samsung bu modeli kobay olarak mı seçti diye sormamıza neden oluyor.

Eğer bu yazılım, kullanıcılardan olumlu puan alırsa ve sorun yaşatmazsa, 1 GB RAM'e sahip ve TouchWiz Nature arayüzünü kullanan Galaxy S2, Galaxy Note ve Galaxy S3 gibi çok yüksek satış rakamlarına sahip cihazlara da, benzer güncellemenin gelmesi söz konusu.

2.ihtimal:

AllAboutSamsung.de'nin bir diğer görüşü ise, Galaxy S2'nin artık 2. yaşını doldurduğunu ve zaten Android dünyasının en çok güncellenen telefonu olduğunu, bu yüzden Samsung'un artık Galaxy S2 ve Galaxy Note'a güncelleme vermeyeceği yönünde. Bu seneryoya göre Galaxy S3 ve Note 2 ise doğrudan Android 4.3'e güncellenecek.

Bu ihtimal şimdilik, ilk ihtimale göre daha düşük olarak nitelendiriliyor. Zaten Samsung bu güncellemeyi vermese bile, XDA Developers gibi pek çok geliştirici sitesinde; S2 Plus için çıkan ROM, mevcut S2'lere de portlanacaktır. Bakalım Samsung önümüzdeki günlerde nasıl bir yol izleyecek?

Kaynak: Technomonde.com / Teknoloji

Almanya Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title