Haberler

Galaxy Note 9 Bu Özelliğiyle Samsung'un İlklerinden Olabilir

Note 9 Ekrana Yerleştirilmiş Parmak izi Sensörü Kullanılan ilk Amiral Gemisi Model Olabilir!

Note 9 Ekrana Yerleştirilmiş Parmak izi Sensörü Kullanılan ilk Amiral Gemisi Model Olabilir!

Galaxy Note 9 Samsung'un Ekrana Yerleştirilmiş Parmak izi Sensörlü İlk Telefonu Olabilir.

Galaxy S9 ve S9+ Samsung'un şu ana kadar çıkardığı en iyi akıllı telefon olarak karşımızda ve satışına başlandı. Ancak bir sonraki amiral gemisi Galaxy Note 9 bundan çok daha iyi özelliklere sahip olabilir.

Samsung'un en pahalı telefonlarına baktığında en ayır edici ve satın alınası özelliklerinin başında sürekli gelişmiş kameralar yer aldı. Tam ekran OLED'in tüm inceliklerinden faydalanırken parmak izi sensörlerinin ekranların altına yerleştirilememesi açıkça üreticiler için ciddi bir sorun haline geldi.

Yeni ortaya çıkan haberlere göre Samsung Note 9'da ekranın içine bir parmak izi sensörü yerleştiriyor.

Güney Koreli The Korea Herald'ta yer alan habere göre şirket ekranın altına parmak izi sensörü yerleştirme problemini çözmüş görünüyor. Şirket ana ekranın içinde yer alacak şekilde parmak izi sensörü yerleştirmek için üç veya dört adet çözüm hazırladığı belirtiliyor.

Bu açıklamada hala bir belirsizlik görülüyor. Yeni rapor bir önceki yayımlanan rapor ile çelişkiler içeriyor. Bir önceki raporda şirketin duyarlılık ve aksesuarlarla uyumluluk yüzünden bu konuda bazı zorluklar yaşadığını belirtiyordu.(örneğin, bir ekran koruyucu uygulamak parmak izi tarama güvenilirliğini azaltabilir)

Yinede Samsung'un parmak izi sensörünü ekranın içine gömmesi için ciddi bir baskı var. Çinli üreticilerden Vivo'nun çıkardığı bu özellikte bir model var. Biyometrik güvenliğin geleceğinde parmak izi sensörleri belki yer almayabilir. iPhone X ile birlikte Yüz tanıma çok daha önem kazandı.

Samsung üzerinde bu konuda ciddi bir baskı var ve Samsung'un ekranın için parmak izi sensörü yerleştirme konusunu bu ayın sonuna kadar netliğe kavuşturmayı planladığı bildiriliyor.

o yüzden;

Galaxy Note 9 Ekrana Yerleştirilmiş Parmak İzi Sensörlü ilk Modellerden biri Olabilir!

Kaynak: Teknotalk.com / Ekonomi

Galaxy Note Samsung Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title