Haberler

    Galaxy Gear'ı Tizen'e Çeviren Güncelleme Yayınlandı

    Samsung'un ilk nesil akıllı saati Galaxy Gear için beklenen Tizen işletim sistemi güncellemesi yayınlandı.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sistemli ilk akıllı saati Galaxy Gear için büyük bir güncelleme yayınladı. Belli bir süredir üzerinde çalışılan güncelleme orijinal saati, neredeyse Galaxy Gear 2 ile aynı konuma getiriyor.


    Yayınlanan 2.2.0 sürüme sahip güncelleme sayesinde Galaxy Gear'ın işletim sistemi Android'den Tizen'e taşınmış oluyor. Söz konusu güncelleme, Samsung'un geliştirdiği yeni işletim sisteminin yanı sıra birçok ekstra özellik de getiriyor. Tizen işletim sistemine kavuşan Galaxy Gear, daha iyi pil ömrüne sahip oldu. Ayrıca cihaz, oynatıcı ile depolamada mevcut olan müzik dosyaları çalıştırabiliyor. Bu güncelleme sayesinde Samsung'un ilk nesil akıllı saati, Galaxy Gear 2 ve Gear Neo'nun kalp hızını ölçme özelliği hariç neredeyse tüm yeteneklerine kavuşmuş oldu.


    Söz konusu güncellemeyi yaparken tüm verilerin silineceğini de belirtelim. Güncellemeyi yapmadan önce dosyaları yedeklemenizde fayda var.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title