Haberler

    Galaxy Fold Almak Yerine Aynı Parayla Alabileceğiniz 12 Teknolojik Ürün

    Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Fold, ilk bakışta birçok insanın ilgisini çekse de yüksek fiyatı sebebiyle sayısız kullanıcının cebi yerine hayalleri arasına girecek gibi görünüyor. Bazı kullanıcılarsa o telefonu almak yerine çok daha fazla şey alabileceğini iddia ediyor. Biz de bu haberimizde sizler için Galaxy Fold almak yerine alabileceğiniz teknolojik ürünleri inceleyeceğiz.

    Teknoloji pahalı bir sektör olsa da 'yeni teknoloji' ya da 'deneysel teknoloji' dediğimiz kavramlar çok daha yüksek fiyatlı olabiliyor. Son zamanlarda fazlasıyla konuşulan ve ilgi odağı konumuna gelmiş olan Samsung Galaxy Fold ise 'deneysel teknoloji' dediğimiz kavrama örnek olarak gösterilebilir. Alanında öncü olan bir teknolojiyi barındıran cihaz, haliyle bütçe dostu kavramından bir hayli uzak kalıyor. Biz de bugün sizler için Galaxy Fold ile aynı paraya ne kadar çok ve çeşitli teknolojik ürün alabileceğinizi inceledik.

    Not: Ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    Xiaomi Mijia M365 Akıllı Elektrikli Scooter

    Büyük şehirlerdeki trafik sorunundan kurtulmak için küçük ama etkili bir öneri sunan Xiaomi, Mijia M365 isimli akıllı elektrikli scooter'ı sayesinde sizi gitmek istediğiniz trafiğe takılmadan ulaştırma konusunda birebirdir. Saatte 25 km hıza çıkabilen ve 30 km menzile sahip olan scooter ile trafik derdinden kurtulabilirsiniz.

    Xiaomi Amazfit Stratos GPS'li Spor Akıllı Saat

    Xiaomi'nin şık ve işlevsel akıllı spor saati Amazfit, klasik bir görüntüden ödün vermeden akıllı saat isteyenlerin imdadına koşan sayılı saatler arasında yer alıyor. Suya ve toza dayanıklı olan saat, aynı zamanda 5 günlük kullanım ve 11 günlük bekleme süresiyle de dikkatleri üzerine topluyor. Tüm bunların yanı sıra saatin tam şarja ulaşması için 2 ila 3 saate ihtiyacı olduğunu da belirtmekte fayda var.

    Xiaomi mi Airdots Pro Bluetooth Spor Kulaklık

    Apple Airpods katili olarak adlandırdığımız Xiaomi mi Airdots ile müzik zevkinizi bir ileri seviyeye taşıyabilirsiniz. 10 saatlik kullanım süresi ve bir saatte dolan bataryasıyla sorunsuz bir kullanımı kullanıcılarına sunan kulaklık aynı zamanda 10 metrelik bir menzile sahip.

    Xiaomi Mijia TV Soundbar Kablosuz Bluetooth Hoparlör

    Evinde bir sinema sistemi kurmak isteyenlerin tercih edebileceği Bluetooth hoparlör Mijia TV soundbar, kalite ve zarafeti evinize getirecek. Bluetooth ve 3,5 mm AUX girişini ister televizyonunuza isterseniz de Bluetooth destekli cihazlarınıza bağlayıp yüksek ve kaliteli müzik ya da filmin tadını çıkarabilirsiniz.

    HP f870g + HP RC3 Ön ve Arka Araç Kamerası Seti

    Araçlardaki kazaların görüntülenmesi için bir gereklilik haline gelmiş olan araç kamera setleri, son zamanlarda birçok olayda delil olarak kullanılabiliyor. Siz de kendinizin ve aracınızın güvenliğini düşünüyorsanız HP'nin araç kamera setini düşünebilirsiniz. Son olarak iki kameranın da 1080p çözünürlükte video kaydı alabildiğini belirtmekte fayda var.

    Anker Eufy Robovac 11S HEPA Filtreli Yüksek Emişli Robot Akıllı Süpürge

    Eskiden çizgi filmlerde kendi kendine evi süpüren robotların olduğunu görünce bunun fazlasıyla ileriki bir tarihte olacağını düşünürdük ancak gelecek artık bir tık uzağımıza kadar geldi. Siz başka işlerle uğraşırken evinizi sizin için temizleyen akıllı süpürge sayesinde yapmak zorunda olduğunuz bir işten daha kurtulabilirsiniz. Halı ve sert zeminler için uyumlu olan robotun 1,5 saat boyunca süpürme işlemini gerçekleştirebildiğini de söyleyelim.

    Xiaomi Yi 2 4K Plus Aksiyon Kamera Seti (Su Geçirmez Kılıf)

    Maceraperestlerin olmazsa olmazlarından aksiyon kameraları, yaşadığınız adrenalin dolu anları kaçırmamanız için olağanüstü bir fırsat. Xiaomi'nin 4K destekli aksiyon kamerasıysa bu tarz durumlar için biçilmiş kaftan olarak önümüze çıkıyor. Su geçirmez kılıfı sayesinde 40 metreye kadar su geçirmeyen kamera, aynı zamanda 155 derecelik geniş açılı çekimi ve 4K 30 fps'te 2 saate kadar çekim süresiyle macera severlerin gözdesi konumunda.

    Xiaomi SCISHARE Kapsül Espresso Kahve Makinesi

    Kahve âşıklarının vazgeçilmezi olan espresso, iyi yapıldığı zaman uzun süre sizi etkisi altında bırakabilir. Xiaomi'nin kapsüllü espresso makinesi SCISHARE de size unutulmaz bir kahve deneyimini vadediyor. 19 barlık basınca sahip olan ve pek çok markanın kapsüllerini kullanabileceğiniz makine ile istediğiniz zaman espressonuz masanızda olacak. Kutunun içerisinden 40 adet kahve kapsülü çıktığını da söylemeden geçmeyelim.

    Xiaomi Mijia LF Sıcak Kompresli Ayak Masaj Aleti

    Yoğun bir günün tüm yorgunluğunu atabileceğiniz bir şey varsa o da güzel bir masajdır. Xiaomi'nin yeni teknolojileri sayesinde profesyonel bir masöz hissiyatı veren sıcak kompresli ayak masaj aleti, evinizde, ofisinizde ya da çalışma ortamınızda sizi rahatlatmak için göreve hazır olarak bekleyecek.

    Xiaomi mi PM2.5 Taşınabilir Akıllı Hava Kalite Dedektörü

    Bulunduğunuz ortamın havasının ne kadar solunabilir olduğunu hiç merak ettiniz mi? "Evet" cevabını veren okuyucularımızdansanız Xiaomi'nin taşınabilir akıllı hava dedektörü sayesinde bunu her yerde öğrenebilirsiniz.

    Anker Nebula Capsule Akıllı Kablosuz Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör

    Yukarıda sinema sistemlerinden bahsetmiştik. Peki, size amatör bir sinema sistemi önerimiz olduğunu söylesek? Tabii ki de profesyonel olanı varken amatör olanı seçmek çok da mantıklı değil ancak bunun bir artısı bulunuyor: taşınabilir olması. Netflix, YouTube gibi dizi, film ve video platformlarını kendi bünyesinde barındıran hoparlörlü projeksiyon sayesinde istediğiniz bir düz yüzeyi sinema perdesine çevirmeniz mümkün. 4 saate kadar kullanımı vadeden projeksiyon, 2,5 saat gibi bir sürede de tam şarja ulaşıyor. Son olarak projeksiyonun 20 ila 100 inç arası bir genişliğe de sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

    DJI Spark Kameralı Drone

    DJI'ın en küçük drone'u olan Spark, drone sevdalıları için mükemmel bir deneyimi kullanıcılarına sunuyor. Rüzgarsız ortamda saatte 50 km'ye kadar çıkabilen hızı, beni takip et modu, 12 MP kamerası sayesinde FullHD 30 fps kamera kaydı imkanı ve 16 dakikalık uçuş deneyimi sağlayan drone ile gökyüzünün tadını çıkarabilirsiniz.

    Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold almak yerine alabileceğiniz teknolojik ürünleri listelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Merak ettiğiniz ürünlerin Teknostore sayfalarına başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Başka bir yazımızda görüşünceye dek, hoşça kalın.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Samsung xiaomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title