Haberler

Galatasaraylı Taraftarların Hışmına Uğrayan Rıza Kocaoğlu, Kendini Savundu

Güncelleme:

GS Başkanı Mustafa Cengiz'in omzuna elini atıp canlı yayına dahil olan oyuncu Rıza Kocaoğlu, "Konuşmanın amacımın dışında algılanması beni üzdü. Kimseyi üzmek gibi bir amacım yoktur." dedi.

Göztepe - Galatasaray maçının ardından Başkan Mustafa Cengiz'in basın mensuplarına açıklamada bulunduğu esnada canlı yayına dahil olan ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yazılı bir açıklama yaptı.

Instagram hesabından bir mesaj yayınlayan Kocaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"BÖYLE ALGILANMASI BENİ DE ÜZMÜŞTÜR"

"Beni tanıyan herkes Göztepe sevgimi hemen hemen her alanda dile getirmeye çalıştığımı çok iyi bilir. Galatasaray Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'in basın mensupları ile yaptığı sohbet arasında yaptığım konuşmanın amacımın dışında algılanması herkes gibi beni de derinden üzmüştür. Bu bağlamda Sayın Başkan'a da, samimiyet ve iyi niyetimi anladığı, bunu açıklamasında vurguladığı için ayrıca teşekkür etmek isterim. Son kez vurgulamakta fayda görüyorum ki, yapmış olduğum konuşmanın hiçbir camiayı veya bireyi kırmak ya da üzmek gibi bir amacı kesinlikle yoktur.

"YAPICI OLAN GALATASARAY TARAFTARINA TEŞEKKÜR EDERİM"

Bu süreçte yapıcı davranan sağduyulu Galatasaray taraftarına, Sebahattin Şirin'e, Göztepe taraftarına ve İsmail Kocaoğlu'na teşekkür ederim. Dünya'ya barış ve kardeşlik ilkesiyle bakan biri olarak, yine bu süreçte yanımda olup barışı, kardeşliği ve sağduyuyu kamuoyuna telkin eden, başta Pepe Metin olmak üzere Fenerbahçe tribününe, Beşiktaş Çarşı grubuna, Sakaryalı, Bursalı, Karşıyakalı, Ankaragüçlü, Trabzonlu ve adını saymayı unuttuğum diğer takım taraftarı olan tüm dostlara teşekkürü borç bilirim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Rıza Kocaoğlu Galatasaray Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

Gianfatih Terimo:

iki sene piyasada gs taraftarı yoktu. Şampiyon olunca sesleri çıkmaya başlıyor ba ba ba

12
33
yanıtYanıtla
Ultra37:

Zoruna mı girdi.

yanıt11
yanıt4
navajho:

kıskananlar çatlasın !

yanıt5
yanıt0
Fanatik Goztepeli:

Ukala sen git adam gibi davranmasini ogren once Goztepeli olmak sereftir Goztepe buyuk takimdir senin gibi artist taraftara ihtiyaci yoktur!

15
3
yanıtYanıtla
TORBACI BEŞİR:

TIPKI GAYSELİLER GİBİ KONUŞMUŞSUN :)

yanıt3
yanıt4
melih:

bunu film icabı özürkü sanıyorduk gercekten özürlüymüş

14
3
yanıtYanıtla
nokta:

sen terbiyesizin önde gidenisin de haberin yok. özürlü kelimesi literatürden kalktı insan müsvettesi. artı ben de bir engelli olarak senin gibi yabanılların ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmesi gerekirken güya o fındık kadar beyinciğinle engelli kardeşlerimi küçmsemeye mi çalıştın.

yanıt1
yanıt2
gfb12:

fb ve gs başkanları neredeyse bir vekil, bakan statüsünde olan insanlardır ülkenin en büyük stk başkanlarıdır her ne olursa olsun hiçkimse böyle bir davranışı sergileyemez, eleştiri varsa usulünce yapılır o kadar öyle yanına gidip omzuna el atmak terbiyesizliğin daniskasıdır, aziz başkana yapsaydı tokatı yerdi :)

10
2
yanıtYanıtla
SERCAN:

paylanco

10
2
yanıtYanıtla
Selo:

Edepsiz koskoca galatasaray baskanına yapılan saygızlıktır aile terbiyesi bu kadarmıs demek terbiyesiz

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title