Haberler

Galatasaraylı Taraftarlardan 10 Maç Ceza Alan Fatih Terim'e Maskeli Destek

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, TFF'nin 10 maç men cezası verdiği Fatih Terim'e, Konyaspor maçında Fatih Terim maskeleriyle destek olacak.

Galatasaray taraftarından Fatih Terim'e tam destek geldi. Fenerbahçe derbisindeki olaylar ve Schalke maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK tarafından 10 maç men cezası alan tecrübeli hocaya moral vermek isteyen Sarı- Kırmızılılar, Konyaspor karşılaşmasına büyük ilgi gösteriyor.

TRİBÜNDE YER KALMAYACAK

Yarınki mücadelede 50 bin taraftarın tribünde olması bekleniyor. Ayrıca bir de özel maske çalışması var. Taraftarlar, deneyimli çalıştırıcıya destek için Fatih Terim maskeleri takmaya hazırlanıyor.

REAL MADRİD MAÇINDA YAPILMIŞTI

2012-2013 sezonunda oynanan Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yine PFDK'dan ağır bir ceza alan Fatih Terim için, 9 Nisan 2013'taki Real Madrid karşılaşmasında maske takan taraftarlar, Türk Telekom Stadı'nda müthiş bir atmosfer yaratmıştı. Benzer bir görüntünün Konyaspor mücadelesinde de yaşanması bekleniyor.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fatih Terim Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (50)

ultras:

ooo ne kadar tinerci, şikeci, kumpasçı varsa habere üşüşmüş. valla ne deyim ağlamalarınıza şahit oldukça daha bi mutlu oluyoruz. bizi takip etmeye devam edin. yoksa sizinkilerden bi cacık olacağı yok. biri kümede kalma mücadelesi veriyor, diğeri de onun yolunda. ama fazla ağlayıp zırlamayın. ortalığı salya sümük götürüyo, efendice takip edin. aferin benim tosunlarıma.

11
60
yanıtYanıtla
GAZETEÇİ:

ULTRAS SANA BİR ŞEY DİYECEM BU YAZDIKLARINI ANCAK KENDİNİZ İNANIRSINIZ BU EGOLU TERİM İ ZAMANINDA KİMLER KOVDU GAYSARAY KÜLÜBÜNDEN O ZAMAN NEYE SAHİP CIKMADINIZ BAKAYIM ŞİMDİ BURDA YAZMAK KONUŞMAK KOLAY BİRDE KALMIŞ TİNERCİLER ŞİKECİ KUMPASCI YAZMIŞSINIZ SİZ İLK ÖNCE KENDİ GAYSARAY FUTBOL OYNAYAN FETOCU LARI BU KADAR TERİM OYUNLARINI OYNAMANIZA GEREK YOK TÜRKİYEDE HERKEZ LEKELİ BİR SİZMİ TEMİZSİNİZ HA BUNU ANCAK GÜLERİM BEN AGLAMAYIN EFENDİ OLUN BİRAZ

yanıt49
yanıt1
KARLI DAĞLAR:

Sağa sola toslayarak, düşüp kalkarak, eli kolu sakat bir aslan izliyoruz. dökülüyorsunuz, senin gözlerin nasıl bakıyor. Öyle olmasaydı bu kadar ceza alır mıydınız?

yanıt21
yanıt1
ultras:

admin bi 50 fav da bize atıver :) o kadar eksi girmişsin. . .

yanıt0
yanıt0
....:

hadi ordan gasteci

yanıt1
yanıt0
gazeteçi:

gülermisin aglarmısın arkadaş terim suclu hala neyin peşindesiniz onu anlamadım dua edin 10 mac ceza aldı avrupada olsa men alırdı herkese saldıracak sonrada hakaret edecek egolu konuşacak ve ben sütten cıkmış ak kaşık olacak futbolun neresinde var bunun anlatın bakalım galata saraylı taraftarlar

62
8
yanıtYanıtla
Konyaspor:

Konyasporum maçı kazanacak o zaman 50 bin mor surat görünecek inşallah :) Aykut hoca ve öğrencilerine güveniyoruz morartma işlemini yerine getireceklerdir :)

53
14
yanıtYanıtla
sedat:

niye zorunuza gidiyor sizde böyle taraftar topluluğu yok diyemi

yanıt8
yanıt28
Adınızı Yazın:

iyiki varsın fatih terim ve gs siz olmasanız neye güleceğiz biz ya

36
26
yanıtYanıtla
:

Fatih hoca zamanın da nasıl koydu ise burası ağlama duvarına dönmüş. . .

7
51
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title