Haberler

Galatasaraylı Serkan Çalık Lotto Yıldızı Oldu

Galatasaray'ın Genç Oyuncusu Serkan Çalık, Yeşilköy Polat Champions Bar'da Yapılan İmza Töreniyle, Lotto Yıldızı Oldu.

Galatasaray'ın genç oyuncusu Serkan Çalık, Yeşilköy Polat Champions Bar'da yapılan imza töreniyle, Lotto yıldızı oldu.

İtalyan spor giyim markası Lotto, Galatasaray forması giyen ve Turkcel Süper Lig'in en genç forvetlerinden biri olan Serkan Çalık ile 2010 yılına kadar sürecek bireysel sponsorluk anlaşması imzaladı. Gerçekleştirilen imza törenine Lotto adına satış müdürü Bülent Karabıçak katıldı.

Galatasaray'a sezon başında Almanya 2. Lig takımlarından Rot Weiss Essen'den transfer olan Çalık'ın maç, antrenman, kamp ve özel yaşamında teknik malzemeleri 2010 yılına kadar, Lotto tarafından karşılanacak.

Yapılan imza töreninde açıklamalarda bulunan genç yıldız Serkan Çalık, Lotto'yu ilk kez Almaya'da alt yapıda oynarken giydiğini belirterek, "Çok rahat bir ayakkabı. Gaziantepspor'da oynayan Ergün Pembe ile de görüştüm o da bana Lotto'yu önerdi bende Lotto ile anlaştım" dedi.

Galatasaray'da oynadığı için mutlu olduğunu belirten Çalık, "Galatasaray'da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlk maçımda bir de gol attım ama ben golden çok puana ihtiyacımız olan bir maçı kazandığımıza sevindim. Galatasaray çok kaliteli oyunculara sahip. Forvet oynayan çok kaliteli tecrübeli oyuncular var ama performansı yüksek olan oyuncu antrenmanlarda çok çalışan oyuncu ilk 11'de oynar. Genç olmak veya tecrübeli olmak o kadar önemli değil. Ben motivasyonumu hep üst seviyede tutmaya çalışıyorum.

Oynamadığım zamanlarda biraz motivasyon düşebiliyor. Böyle büyük bir camia da oynamak kolay değil" diye konuştu.

Milli takım hakkında sorulan soruları yanıtlayan genç futbolcu, "Ben Almanya'dayken, Almanya genç Milli Takımı'nın formasını giydim onun için, genç milli de oynayamayacağım. Fakat hedefim Türkiye A Milli Takım da oynamak" dedi.

(EE-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title