Haberler

Galatasaraylı Selçuk İnan, Şampiyonluk Kutlamasında Selçuk Şahin Olarak Anons Edildi

Güncelleme:

Süper Ligi 75 puanla lider bitirerek 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray dün stadında kupasını aldı. Kutlamalar sırasında Selçuk İnan'ın adı yanlışlıkla Selçuk Şahin olarak anons edildi.

Galatasaray, 21. şampiyonluğunu Türk Telekom Stadı'nda doyasıya kutlarken, ' Selçuk Şahin' krizi geceye damga vurdu…

Şampiyonluk kupası takdim edilirken, kaptan Selçuk İnan'ın ismi Selçuk Şahin olarak anons edildi.

TRİBÜNLER BÜYÜK TEPKİ GÖSTERDİ

Yıllarca Fenerbahçe'de top koşturan Selçuk Şahin, cumartesi günü Göztepe formasıyla Galatasaray'a karşı mücadele etmişti. Anonsçunun yaptığı bu gaf, tribünlerin tepkisine neden oldu. Daha sonra bu yanlış isim anonsu düzeltildi ve Selçuk İnan olarak tekrar okundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Selçuk Şahin Türk Telekom Galatasaray Selçuk İnan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

mehmet:

Ulan herşeyiniz çakma olduğu gibi olanı da beceremiyosunuz bee :))) yok fatih terimin basın toplantısı sırasında içeri girmeler, , , yok muslerenın falan 3''lü çektirmesi, , trübunlerin maç başlarken 1-2-3 deyip cimbombom falan demesi :))) Bunlar hep Beşiktaş''tan çalınmalar :))))

7
16
yanıtYanıtla
yorumcu:

8taş 2 şampiyonlukla herşeyin kendisinin olduğunu sanmış :) federasyon kararı doğrultusunda hakemler ile şampiyon olduğunuz günler geride kaldı dostum. uyanın artık. .

yanıt4
yanıt2
aslaann:

yürü len teneke sen önce o iki yıldızını alda :D anladın sen hadiii

yanıt0
yanıt0
selçuk inan:

6alata saray taraftarı selçuk şahini iyi bilirler ne gol atmıştı size 40 metreden ha haaaaaaaaaaa

5
12
yanıtYanıtla
kayserili:

snejderi unutma fenerli

yanıt8
yanıt2
grean tea:

hep adını Selçuk Şahin biliyorduk. yeni fark ettim

5
7
yanıtYanıtla
domatesci:

Kuyruk acisi

3
4
yanıtYanıtla
KASTAMONULU:

Göztepe-Galatasaray maçında Selçuk şahinin agresifliği ve maçtan sonra tünele girerken Marionaya satşmasını Galatasarlı olarak biz çözdükte başkalarıda çözebilmişmi merak ediyorum. Kendi takımının başarısı için uğraşacağına başka takıma şirin görünmek istediği apaçık ortada. Ayrıca; Şampiyon takımı alkışlamak yerine küfür eden Göztefe taraftarı o günü unutmasın. Küme düşme maçınız Galatasaraya denk gelirse sizi kimse kurtaramaz.

5
2
yanıtYanıtla
fb:

yaw hehe

yanıt0
yanıt0
Göztepe 1925:

unutmucaz birader sizde elimize düşeceksiniz birgün elbet. Sende Göztepeyi unutma o gün.

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title