Haberler

Galatasaraylı Nagatomo: Türkiye'deki İnsanların Ekonomik Durumu İçin Endişeleniyorum

Güncelleme:

Galatasaray'da yıllık 2,5 milyon euro kazanan Nagatomo, "Ben paramı euro olarak kazanıyorum, benim için yaşam oldukça ucuz olsa da Türkiye'deki insanların ekonomik durumu için endişeleniyorum." dedi.

Galatasaray'a geldiği günden itibaren gösterdiği performansla taraftarların gönlünde taht kuran Yuto Nagatomo'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Japon futbolcu, artan döviz kuru ile ilgili konuştu.

"TÜRKİYE'DEKİ İNSANLARIN EKONOMİK DURUMU İÇİN ENDİŞELENİYORUM"

Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Japon futbolcu, "Ben vergi olmadan Euro kazanıyorum, benim için yaşam oldukça ucuz ve kolay olsa da Türkiye'de yaşayan insanların ekonomik durumu için endişeleniyorum. Umarım bu durum hızlıca düzelir" ifadelerini kullandı.

Nagatomo, Galatasaray'dan yıllık ne kadar kazanıyor?

NAGATOMO, GALATASARAY'DAN YILLIK NE KADAR KAZANIYOR?

İtalyan ekibi Inter'den transfer edilen Yuto Nagatomo, Galatasaray'dan yıllık 2 milyon Euro net transfer ücreti alacak. Futbolcu için Inter'e ise 2,5 milyon euro bonservis ödenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

ahmet:

Sevgili nagatomo bu ülkede müslüman olmadıkça bu güzel karakterini hiç bir zaman kaybetmezsin

11
24
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

AHMET ALEMLERE RAHMET. . . . ADINDAN UTAN BARİ NE YAZMIŞSIN

yanıt1
yanıt2
M.Fatih:

millet yorum yapmış, sen resmen sı. mışsın yuh Kurban ol müslümanlığa da müslümanlara da

yanıt1
yanıt1
ahmet:

Yarın yapılacak 2 milyon hayvan katliamını durdur sonra tırnağımı kurban edebilirim bak

yanıt2
yanıt3
Yalancılara Cevap:

1 euro 126 japon yen''i yapıyor eğer bu ülke zor durumdaysa japonya batmış da ağlayanı yok demektir. Nagatomo önce sol kanadımızdan gelen ataklara cevap arasın ve çözüm bulsun Ankaragücü ve Göztepe maçlarında ki sol kanadımız Bayramda bedava olan belediye otobüsleri gibiydi. Nagatomo fazla rüzgar yapmasın zira onda ciğer yok nefesi burnundan değil . . . . den aldığı konuşmasından belli oluyor. Amerikanın yalakası, nagasaki ve hiroşima bunda . . . korkusu yapmış belli ki!!!

9
16
yanıtYanıtla
komik:

ne kadar boş bir adamsın

yanıt0
yanıt0
Co hart:

Fatih Hocanız daha çok endişeleniyor Japon gardasim benim.Bi sorsana Tff den hak etmediği 10 trilyonu alırken ici yanmış mı ??

16
6
yanıtYanıtla
...:

Neymiş haketmediği?Sen şuan işsizsin anladık onu. . Ama bi yerde 10 yıldır çalışıyosun ve işveren kovuyo seni tazminat istemicekmisin arkadaşım?Sağdan soldan duyduğun boş laflarla konuşma burda!!Senin gibiler yüzünden şuan ülke bu durumda!!!!

yanıt1
yanıt2
türk:

1 japon 5 milyon suriyeliye 10 milyon kürde bedel

12
9
yanıtYanıtla
ahmet:

evet akp imf ye gitmedi. Sırayla ülkelerden para dilendi, katarı imf yaptı

11
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title