Haberler

Galatasaraylı Muslera, "Kim Milyoner Olmak İster" Yarışmasında Soru Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında soru oldu.

Sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster' isimli bilgi yarışmasında futbolla ilgili bir soru çıktı.

Yarışmacıya, " Galatasaray'da 7 sezondur yaptığı kurtarışlarla birçok maçta yenilgiyi engelleyen ve hakkında "Çayı da mı ben koyayım" şeklinde 'caps'ler yapılan kaleci kimdir?" sorusu yöneltildi.

Kadın yarışmacı, sosyal medyada büyük ilgi gören 7 bin 500 TL'lik bu soruya 'Muslera' doğru cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

KRALEX:

IYI KALECİ

99
8
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

Fenerbahcede 16 sezon kalecılık yapan Turkıyede her 5 kısıden 1 tanesının sevmedıgı kalecı kımdır :)

25
7
yanıtYanıtla
Yarışma Budur:

Bilgi ölçüyor hakikaten bu yarışma 1 numara. Bu bilgiyi bilmek o kadar önemli ki

16
7
yanıtYanıtla
...:

bu yarışmada bilgi kadar genel kültür ve gündemle alakalı sorularda çok soruluyor. sadece teorik bilgi sorulsaydı o kadar profesör o kadar okumuş insan ilk sorularda elenmezlerdi azıcık takip ediyorsan görmüşsündür.

yanıt10
yanıt1
Erhan:

500 liralık soru aslında ama bunlar adamına göre soru hazırlıyor soruyor , üç kağıtçı bir yarışma

9
12
yanıtYanıtla
FENERLİ:

BİR FENERBAHÇELİ OLARAK SÖYLÜYORUM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI BİR KALECİ VE SPOR AHLAKI OLAN BİR İNSAN KARİYERİNİ TÜRKİYEDE BİTİRMEN DİLEĞİ İLE MUSLERA. .

18
2
yanıtYanıtla
Yörük:

Guzel valla ezik bir takimin ezik olmayan bir kalecisidir kendisi tebrik ediyorum. Adamsin muslera.

3
12
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Türkiye liginde Herman gol yeme istatistiği bulunan. Kevgire dönmüş kaleci kimdir diye sormalı yarışmacıya. Ama yancı medya işte...

5
3
yanıtYanıtla
archibald35:

ooo bunda bilinmeyecek ne var türkiyedeki en iyi kaleciler hep GALATASARAYDAN :))

1
7
yanıtYanıtla
fatih:

doğru mondragon falan çok iyi kaleciydi . . . . . . . yürü cin con. . . . . .

yanıt1
yanıt3
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title