Haberler

    Galatasaraylı Futbolcular, Göztepe Maçında Oruç Tutmayacak

    Güncelleme:

    Galatasaraylı futbolcular, Göztepe ile oynanacak şampiyonluk maçında oruç tutmama kararı aldı.

    Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı takım sahadan 1 puanla ayrılması halinde 21. şampiyonluğunu elde edecek. Galatasaray'da bu maç öncesi futbolcuların oruç tutup tutmayacakları merak ediliyordu.

    FUTBOLCULAR ORUÇ TUTMAYACAK

    Futbolarena'nın haberine göre; Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan futbolcuların bir bölümü, Göztepe ile oynanacak karşılaşmada oruç tutmama konusunda fikir birliğine vardı. Göztepe karşılaşmasında sarı kırmızılı takımda hiçbir futbolcu oruçlu olmayacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
    500

    Yorumlar (78)

    bjk:

    terim mi verdi fetvayı inşallah yenilirsiniz. başakşehir şampiyon olur.

    12
    13
    yanıtYanıtla
    kınacı geldı:

    kına yakarsın

    yanıt6
    yanıt0
    Külyutmaz:

    Oruç oyuncak mı.kafanıza göre tutarım diyorsunuz.bu dünyadaki şampiyonluk ahirette size fayda sağlar mı zannediyorsunuz

    18
    6
    yanıtYanıtla
    Karamsarzade:

    Dünyavi işler boştur. En büyük zafer ahirette elde edilir. Bilerek oruç yemek sonrasında 60 tane tutmak demek tutabilecek misiniz?

    12
    6
    yanıtYanıtla
    aliveli4950:

    adamlar orucu bozmuyor ki 61 gün tutsun, yerine başka bir gün tutarlar

    yanıt0
    yanıt0
    BİR ÇEPNİ:

    BİLEREK TUTMADIGIN ZAMAN KEFARETİ YOK YANİ BİR DAHA ONUN YERİNE TUTULSADA KABÜL OLMUYOR ORUCA NİYET ETTİN SONRA BOZDUN ONUN KEFARETİ VAR Bİ ARAŞTIRIN

    yanıt0
    yanıt0
    KARAMSARZADE ye cevap:

    Oruç yemeyecekler, tutmayacaklar sadece. Ha ben olsam tutardım sanırım. Biraz bilgi sahibi olarak konuşmak lazım. 60 değil 1 gün kaza orucu tutmaları gerekiyor.

    yanıt0
    yanıt0
    Akin:

    Ortada Bir Kupa Varsa Galatasaray Talip Degil Sahibtir..

    11
    6
    yanıtYanıtla
    satilikupa:

    orada kupa varsa gs imanini satar

    yanıt0
    yanıt1
    hakansükür:

    oratada fetonun eli degmis haram puanlarla alinmis kupalar simdi gs müzesinde, arif kendine celme atsa penalti alirdi

    yanıt1
    yanıt1
    Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title