Haberler

Galatasaraylı Futbolcular Panelde

Galatasaraylı Futbolcular Necati Ateş, Emre Aşık ve Arda Turan, Katıldıkları Bir Panelde Öğrencilerin Sorularını Cevaplandırdı.

Galatasaraylı futbolcular Necati Ateş, Emre Aşık ve Arda Turan, katıldıkları bir panelde öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Sarı-kırmızılı futbolcular Mimar Sinan Koleji'nde düzenlenen panelde öğrencilerle bir araya geldi. Galatasaraylı futbolcular, öğrencilerin soruları üzerine şampiyonluk şanslarının çok yüksek olduğunu ve bunun için sonuna kadar mücadele edeceklerini söylediler.

Sarı-kırmızılı futbolcu Emre Aşık, futbol hayatını Galatasaray'da noktalamak istediğini belirterek, "Hayatta bazı şeyler paradan daha önemli. Bunu Beşiktaş'ta kadro dışı kaldığımda daha iyi anladım. Galatasaray bana kucak açtı ve kötü günümde yanımda oldu. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum" dedi. Bir öğrencinin, "Tümer Metin de futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını söylemişti, Fenerbahçe'ye gitti. Sen de böyle yapar mısın?" şeklindeki sorusu üzerine tecrübeli futbolcu, "Sonuçta o Tümer'in kararıydı ve

saygı duymak lazım. Fakat, benim kesinlikle öyle olmayacak, bunun sözünü verebilirim" diye cevap verdi.

Emre Aşık, başka bir soru üzerine de Futbol Federasyonu'nun tarafsız olduğunu düşündüğünü ve hakem hatalarının zaman zaman olabileceğini söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın genç futbolcusu Arda Turan da kendisine yüksek ücretli bir transfer teklifi gelmesi halinde ne yapacağının sorulması üzerine, "Ben, henüz ücret konuşacak yaşa gelmedim" cevabını verdi.

Golcü futbolcu Necati Ateş ise ligde Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın şampiyonluğu etkileyeceğini ifade ederek, ezeli rakiplerini yenerek geçen sene olduğu gibi geriden gelip şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi.

(EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title