Haberler

Galatasaraylı Futbolcular Panelde

Galatasaraylı futbolculardan Okan Buruk, Sabri Sarıoğlu ve Arda Turan, katıldıkları bir panelde öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Sultan Fatih Koleji'nin düzenlediği panele katılan Sarı-kırmızılı futbolcular, öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Sarı-kırmızılı takımın genç futbolcusu Arda Turan, bir öğrencinin "Avrupa'da hangi takımda oynamak istersin?" şeklindeki sorusuna, "Galatasaray'ın futbolcusuyum ve kulübüm isterse uzun yıllar seve seve bu formayı giyerim. Fakat, ileride kulübümün de uygun gördüğü şartlar olursa Emre ağabey ile birlikte Newcastle United'da oynamak isterim" cevabını verdi.

Arda, bir soru üzerine iyi konsantre olduktan sonra hiçbir futbolcunun başka bir futbolcudan çekinmeyeceğini belirtti. Arda, kendisine hangi futbolcuyu örnek aldığının sorulması üzerine şöyle karşılık verdi: "Okan ağabeyin zaten örnek alacak hali kalmadı. Ben de kendime Emre Belözoğlu'nu örnek alıyorum."

Öğrencilere her zaman derslerine önem vermeleri konusunda nasihat veren Arda, şöyle konuştu: "Okul ve sporu bir arada götürmek en güzeli. Futbolculuğun ve sporculuğun zor olduğunu düşünüyorum ama öncelikle okulunuzu düşünmenizi isterim. Çocukluğumdan beri futbolu seviyordum ama derslerimi de bırakmadım. Futbol ekstraydı, ilerledikçe meslek edindim. Çok iyi bir meslek ve çok mutluyum"

Arda, bir öğrencinin 'Carrusca'nın oynamamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna da, "Bu hocanın sistemiyle ilgili bir konu. Hoca kendi sistemini kurar. Biz de sistemin parçalarıyız. Hocamız böyle tercih ediyor, ben de bu tercihten memnunum" diye cevap verdi.

Genç futbolcu, bir soru üzerine, şut özelliğinin bulunmasını ve daha süratli olmayı istediğini, yine de yeteneklerinden memnun olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Okan Buruk da, bir öğrencinin "Adnan Polat, '20.45'te şampiyonuz' demişti, bu sene de şampiyon olabilecek misiniz?" sorusuna, ''Önümüzde daha 6 maç var. Bu maçlar sonunda herşey olabilir. Şampiyonluk gelebilir" cevabını verdi.

Galatasaray olarak, hiçbir deplasmandan çekinmediklerini ifade eden Okan Buruk, futbol hayatında en güzel golünün milli takım formasıyla Danimarka'ya attığı gol olduğunu söyledi.

Bir soru üzerine Türkiye ile Avrupa'daki futbolu kıyaslayan Sarı-kırmızılı futbolcu, "Buradaki futbolla Avrupa arasında çok büyük fark yok. Yetenek olarak onlardan daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Sadece orada mantalite farkı var. Çok fazla baskı yok. Türkiye'de en büyük problem insanların baskı altında olmaları. Böyle olunca insanlar istediklerini çok fazla yapamıyorlar" diye konuştu.

Okan Buruk, 'Milli takımda yabancı asıllı fubolcuların oynamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?' şeklindeki bir soruya ise, "Sonuçta Türk vatandaşı oldukları için onlara da saygı göstermemiz gerekir" cevabını verdi.

Genç futbolculardan Sabri Sarıoğlu ise hangi mevkide daha iyi oynadığının sorulması üzerine, orta sahanın sağında daha faydalı olduğuna inandığını belirtti. Takımda arkadaşlığın çok iyi olduğunu ifade eden Sabri, "Takım içinde herkes birbirini seviyor ve sayıyor. Birlik ve beraberlik içindeyiz" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcular, panelin ardından öğrencilere imza dağıttılar.

(EYB-KÇ-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title