Haberler

Galatasaraylı Futbolcular Dondurmasına Maç Yaptı

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesinde kamp yapan Galatasaray, bu sabah yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde fiziksel çalışmayla başlayan antrenman, top kapmanın ardından dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçta futbolcular dondurmasına iddiaya girdi. Antrenman maçında Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Sinan Gümüş, Bilal

Kısa Sercan Yıldırım, Alex Telles, Yavuzhan Keleşoğlu ve Dany Nounkeu'dan kurulu sarı takım ile Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Koray Günter, Berk İsmail Ünsal, Tarık Çamdal, Furkan Özçal, Emrecan Coşkun ve Umut Gündoğan'dan oluşan kırmızı takımla karşı karşıya geldi.

Sarı takım, karşılaşmayı 22-14 kazanırken, teknik direktör Hamzaoğlu mağlup takıma, "Kabullenmek yok. Asla kabul etmediğim bir şey bu" diyerek oyuncularını motive etti. Karşılaşmayı kazanan sarı takımın oyuncuları büyük sevinç yaşarken, galibiyet fotoğrafı çektirdi.

Bu arada antrenman sonrasında teknik ekip ile futbolcular kumda voleybol maçı yaptı. Hamza Hamzaoğlu'nun da yer aldığı teknik heyet, Bilal Kısa, Alex Telles, Umut Gündoğan, İsmail Çipe ve Sinan Gümüş'ten oluşan takımla karşılaştı.

Galatasaray Kulübü Doktoru Yener İnce, antrenmandan sonra basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında, futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler verdi. İnce, şunları söyledi:

"PODOLSKI'NİN DURUMU ÇOK İYİ"

"Melo geçen sene beklenenden 2-3 ay önce döndü. Burak özveri ile çalıştı. Herkes uyurken tesislere gelip verdiğimiz programı titizlikle uyguladı. Barcelona'nın yaptığı özel sakatlık koruma programını uyguluyoruz. Ayrıca Bayern Münih ile ayak analizi çalışması ile ilgili temas halindeyiz. Oyuncuların ayaklarında yapılacak analizlerle özel raporlar çıkarıp sakatlıkların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Yeni transfer Carole ile ilgili çalışmalar yaptık. Durumu gayet iyi, istikrarlı bir oyuncu. Fiziksel seviyesi de üst düzeyde. Podolski'nin herhangi bir sakatlığı yok, oynayan oyuncuydu geçen sezon. Durumu çok iyi." - Wındıschgarsten

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Sinan Gümüş Avusturya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title