Haberler

Galatasaraylı Futbolcular CeBIT Fuarı'nda

Galatasaraylı Futbolcular, Sarı-kırmızılı Kulübün Sponsorlarından Avea'nın CeBIT Bilişim Fuarı'ndaki Standını Ziyaret Etti.

Galatasaraylı futbolcular, Sarı-kırmızılı kulübün sponsorlarından Avea'nın CeBIT Bilişim Fuarı'ndaki standını ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı futbolcular Hakan Balta, Servet, Volkan, Barış, Linderoth, Orkun, Özgürcan, Mehmet Güven, Serkan, Mehmet Topal, Fırat, Uğur ve Aykut, Galatasaray Kulübü'nün sponsorlarından Avea'nın CeBIT Bilişim Fuarı'ndaki standını ziyaret etti. Taraftarlar, Sarı-kırmızılı futbolculara yoğun ilgi gösterirken, futbolcular taraftarlara bol bol forma imzaladı. Ziyarette İsveçli futbolcu Linderoth ile kaleci Aykut da, Avea'nın yeni görüntülü teknolojisi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İsveçli yıldız Linderoth, burada yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de çok kaliteli ve iyi takımların olduğunu belirterek, iyi futbol oynadıklarını, takım içindeki uyumu da sahadaki sonuçlara yansıtarak geliştirdiklerini söyledi. Sarı-kırmızılı futbolcular da, "UEFA Kupası'nda gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Kupada en güçlü rakibimiz Bayern Münich" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sarı-kırmızılı futbolcu Sabri Sarıoğlu da fuarda, taraftarlar için hazırlanan 'Taraftar PC'lerin tanıtımına katıldı.

(İY-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title