Haberler

Galatasaraylı Futbolcu Semih Kaya."Takımımız, Camiamız ve Taraftarımızla Çok Mutlu Bir Gün...

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, sarı-kırmızılı camia olarak çok mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, sarı-kırmızılı camia olarak çok mutlu bir gün yaşadıklarını söyledi.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'u 2-0 yendiği ve şampiyonluk kupasını aldığı karşılaşmanın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Semih Kaya, takım olarak geçen yıldan bu yana önemli gelişim katettiklerini belirtti.

Sarı-kırmızılı futbolcu, "Takımımız, camiamız ve taraftarımızla çok mutlu bir gün yaşıyoruz. Geçen yıldan bu yana inanılmaz derecede yol katettik. Avrupa'da da belli bir başarı aldık. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi şampiyonluğu aldık. Umarım önümüzdeki sezonlarda daha iyi seviyeye geliriz. Camiamıza ve ailelerimize yine böyle güzel şampiyonluklar hediye ederiz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın genç kalecisi Eray İşcan da şampiyonluğa en çok genç oyuncuların sevindiğini dile getirerek, "Bu, ikinci şampiyonluğumuz. Onun için çok mutluyuz. Anlatılmaz bir duygu. Taraftarlarımıza armağan ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title