Haberler

Galatasaraylı Futbolcu Hasan Kabze: "Öz Güvenimi Kazandım" -"galatasaray'dan Ayrılmayı Düşünmemde Kimsenin Kabahati Yok"

Galatasaray'da Sakaryaspor Maçında Attığı Gollerle Yeniden Dikkatleri Üzerinde Toplayan Hasan Kabze, Bu Maçla Birlikte Öz Güvenini Kazandığını Söyledi.

Galatasaray'da Sakaryaspor maçında attığı gollerle yeniden dikkatleri üzerinde toplayan Hasan Kabze, bu maçla birlikte öz güvenini kazandığını söyledi.

Hasan Kabze, Sakaryaspor karşısında teknik direktör Erik Gerets'in kendisine görev vereceğini bildiğini ve buna göre 3-4 gün hazırlandığını anlatarak, ''Aldığım bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeliydim. Sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Attığım gollerle de öz güvenimi kazandım'' dedi.

Oynamayan futbolcuların kendisi gibi her zaman üzüldüğünü belirten Hasan, ancak dünkü karşılaşmadan sonra artık böyle bir şeyin kalmadığını vurguladı.

Hasan Kabze, Sakaryaspor maçında attığı gollerle Galatasaray'a bir şekilde faydalı olmanın sevincini yaşadığını anlatarak, ''Artık bundan sonra da Galatasaray için elimden gelen her şeyi yapacağım. Geçmişte Galatasaray'dan ayrılmayı düşündüm. Bunda kimsenin kabahati yoktu, ben sadece öyle bir şey düşünmüştüm. Ancak bunlar geride kaldı. Bunları gündeme getirmenin anlamı yok'' şeklinde konuştu.

Sezona iyi başlamadıklarının altını çizen Hasan Kabze, lider Fenerbahçe ile aralarındaki 6 puan farkın kapanabileceğine inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title