Haberler

Galatasaraylı Fernando Muslera: Teklif Alıyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera İtalyan basınına verdiği röportajda, "Bazı teklifler aldığım doğru ancak Galatasaray'dan ayrılmaya niyetim yok." dedi.

Bu sezon zaman zaman performansıyla eleştirilen Fernando Muslera, Fenerbahçe derbisinde yaptığı kurtarışlarla Galatasaray'ın bu kritik derbiden 1 puanla ayrılmasında önemli rol oynadı ve eski günlerine dönüş sinyali verdi. La Gazzetta Dello Sport'a konuşan Uruguaylı file bekçisi birçok konuda görüş belirtti.

Gazetede "Lazio kalbimde, İstanbul eşsiz, Galatasaray şampiyon" başlığıyla verilen söyleşide Fernando Muslera zirve yarışıyla ilgili soruya "Çok çekişmeli bir sezon oluyor ve önemli rakiplerle mücadele ediyoruz. Başakşehir 1 puan gerimizde, son şampiyon Beşiktaş ile aramızda 4 puan var. Derbide Fenerbahçe ile berabere kaldık. Ama şampiyon olacağız ve bu bizim için çok önemli" cevabını verdi.

"GALATASARAY'DAN AYRILMAYA NİYETİM YOK"

Lazio'nun her zaman kalbinde yer alacağının altını çizen başarılı file bekçisi bir gün yeniden Serie A'da forma giyebileceğini açıklayıp, "2021'e kadar Galatasaray ile sözleşmem var. Buradan ayrılmaya niyetim yok. Bazı teklifler aldığım doğru ancak bununla menajerim Fonseca ilgileniyor" diye konuştu.

Lazio'nun başarılı bir sezon geçirdiğini vurgulayan 31 yaşındaki tecrübeli eldiven başta başkan Lotito olmak üzere bunun herkesin çalışmasının ürünü olduğunu söyledi. Dünya Kupası'nda Uruguay ile bir kez daha boy gösterecek olan Fernando, İtalya Milli Takımı'nın ve Buffon'un Rusya'da olamayacak olmasından dolayı çok üzgün olduğunu kaydetti ve kişisel olarak tanımasa da Davide Astori'nin vefatının kendisini derinden sarstığını ifade etti. (beIN Sports)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Lazio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

kral:

GİTTE KURTULALIM SENDEDN :) :)

0
10
yanıtYanıtla
mycon:

Yıllık 4 milyon euro cepte o parayı dünyanın hiç bir klübü vermez yarısını bile vermez bunlara kimse inanmaz

6
3
yanıtYanıtla
UltraGS 67:

Galatasarayin tek doğru transferi olduğunun altını çizerim kaptanlığa kadar yükselmiş bi oyuncumuza helal olsun.

4
4
yanıtYanıtla
memo:

3. 75 milyon euro kim verir buna tabi ayrılmaz

4
4
yanıtYanıtla
ÖZ:

sen verirsin

yanıt0
yanıt4
MUSLERA:

KARDEŞ NE TEKLİFİ G. S SANA YILLIK VERGİSİ ÇIKINCA 4 MİLYON EURO TL OLARAK 16 TRİLYON PARA ALIYORSUN AVRUPADA FUTBOLCULAR YÜZDE 50 VERGİ ÖDÜYOR SANA 4 MİLYON EURO VEREN KULÜP VEREN BUULAMAZSIN BULSAN BİLE YARISINI VERGİ OLARAK ÖDEYİNCE ALACAGIN ÜCRET 2 MİLYON EURO YARI YARIYA ZARAR İSATBUL GÜZEL ŞİŞ KEBAB GÜZEL BOĞAZ GÜZEL YALILAR GÜZEL

5
2
yanıtYanıtla
hasan:

Sende ilk maçta tıpkı senin gibi g. s den 4 milyon euro alıp tribünlere para için gelmedim işareti yapan betafimi gomis gibi bende para için gelmedim para için değil g. s için burdayım isareti yap 4 milyon euro iyi para güzel para

3
3
yanıtYanıtla
meral öztürk:

hiç bir yere GİTMEEEE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title