Haberler

Galatasaraylı Belhanda: Kadıköy'de Tarih Yazacağız

Güncelleme:

Galatasaray'da forma giyen Belhanda, Volkan Demirel'in "Kadıköy'de her zaman gelenek devam edecek" sözlerine yanıt verdi: Bu kez tarih yazacağız.

Galatasaraylı Younes Belhanda, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Faslı futbolcu, rakiplerini yenerek 18 yıldır süren hasreti sonlandıracaklarını belirtti.

"KADIKÖY'DE TARİH YAZACAĞIZ"

Kendisine ve takımına oldukça güvenen Belhanda, " Galatasaray'ın 18 yıldır Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenemediğini biliyorum. Ama bu kez Kadıköy'de tarih yazarak bu şanssızlığa son vereceğiz. Aynı şekilde ben de gol atıp tarihe geçmek istiyorum." diye konuştu.

"GELENEK DEVAM EDECEK"

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan, yaptığı açıklamada "Galatasaray'a başka hoca gelmiş, o gitmiş bu gelmiş beni ilgilendirmiyor. Kadıköy'de her zaman gelenek devam edecek" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Kadıköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Izmirli:

Fenerbahçe her türlü pisliği yapıyor kazanmak için tekme tokat kendini yere atma her pozisyona hakeme ağlama bu şekilde yenemedik feneri bizde fener hibi oynasak çoktan yenmiştik.biraz adam olun hakeme ihtiyaç olmadan oynayin

14
8
yanıtYanıtla
fenerci:

bu belhanda kendini mısır abarında sanıyo sanırım görecez seni o sıtatta bacakların titrer senin

9
12
yanıtYanıtla
tdk çalışanı:

keşke bu futbol tutkun kadar kitap okuma tutkun da olsaymış. . .

yanıt1
yanıt3
Reis:

Belhanda kaç kuruşluk topçu ki diş biliyor.

5
16
yanıtYanıtla
AHMET ADALET:

fener bahçe farkt atar fatih terimde bavulunu alır gider asıl şimdi galatasray için zorlu maçlar başladı fatih terim de 13 trilyonu alıp afiyetle yiyecek haram zıkkım olsun 20 trilyon federesyondan 13 trilyondA GALATASARYDAN OH NE GÜZEL BİR İŞ DAMATLARI KIZLARI NİŞANTAŞLARINDA YURT DIŞI SEYEHATLERİNDE YESİN İÇSİNLER BU GARİP MİLLETİN PARASINI PULUNU HARAM ZIKKIM OLSUN ÖTEKİ DÜNYADA HESABINI VERSİNLER İNŞALLAH BU HARAMZADELER BU DOLARZADELER YAZIKLAR OLSUN HEMDE YÜZBİNKERE

10
10
yanıtYanıtla
HEYY fenerli BAKSANA !!!:

BU Hasret bitecek inşallah fenerler mezarlarını hazırlasınlar sizi gömmeye gelecegiz şampiyon GALATASARAY

10
6
yanıtYanıtla
Bordo bere:

Fenerbahçe denilen bazı oyunculardan kurulu sözde spor klubü pislik çirkeflik yapmazsa akan oyunda ne Beşiktaş’a nede Galatasaray a hiç bir şansı yok Beşiktaş’ı çirkeflik yaparak durdurdular bakalım bu maçı göreceğiz şu yazdığımı maçdan sonra okuyun eğer gs 1-0 öne geçerse dünyanın en çirkin ve aşşalık çirkef takımını göreceksiniz ....

5
5
yanıtYanıtla
ERSAN:

MORALİM BOZUKTU GÜLDÜRDÜN BENİ BELHANDA::)

5
4
yanıtYanıtla
Cimbomlu aslan:

Galatasaraylilar hic üzülmeyin önemli olan sampoyon olmak kadiköyde sapiyonluk kupasi kaldirdik bundan güzeli varmi tarihte unutulmaz birsey aklilarina geldikce ciherleri yaniyo

7
1
yanıtYanıtla
MELO:

Standardında kupa kaldırdığımızı söyleyin

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title