Haberler

Galatasaraylı Bafetimbi Gomis, Volkan Demirel'li Paylaşım Yaptı

Güncelleme:

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Gomis, arka planda Fenerbahçeli Volkan Demirel'in yer aldığı bir fotoğraf paylaştı ve "Büyük rakipler olmadan bu zafer bu kadar güzel olmazdı" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın yıldızı Bafetimbi Gomis, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Sarı kırmızılı ekipteki ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan ve attığı 29 golle gol kralı olan Bafetimbi Gomis, Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu unvanını da Fenerbahçeli Alex de Souza'dan almış oldu.

"BÜYÜK RAKİPLER OLMADAN BU ZAFER BU KADAR GÜZEL OLMAZDI"

Başarılı futbolcu Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafa "Büyük rakipler olmadan, bu zafer bu kadar güzel olmazdı" yazdı.

Gomis'in eliyle "4" işareti yaptığı fotoğrafın arka planında ise Fenerbahçeli Volkan Demirel'in yer aldığı bir reklam panosu dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

RIZA KOCAOĞLU:

BURDAN ŞAMPİYON GÖZTEPE TARAFTARINI TEBRİK EDİYORUM. . .

11
13
yanıtYanıtla
Fenerli:

adamsın gomis galatasaray ve fenerbahçe olmasa ülkemizde futbolun zevki kalmaz net

13
4
yanıtYanıtla
domatesci:

Bidahaki derbide dayagi yersin Volkandan

3
12
yanıtYanıtla
GS:

Gomis hala anlayamamış tek büyük takımın GALATASARAY olduğunu. Türkiyede başka büyük takım olmadığını. Üstelik bide Fenevbahçe. Düştün gözümden GOMİS :@

4
9
yanıtYanıtla
gsli:

kanarya misiniz kusmusunuz adam kirici birsey dememiski sizin buyuk bir takim oldugunuzu soylemis kotu birsey mi

9
3
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

GOMİS İYİ FUTBOLCU OLMASININ YANI SIRA ESPRİLİYMİŞ :)

7
4
yanıtYanıtla
SİYAHBEYAZ:

LİGDE DÜNYA KUPASI KAZANMIŞ OYUNCULAR AVRUPA KUPASI KAZANMIŞ OYUNCULAR ŞAMPİYONLAR LİGİ KAZANMIŞ ADAMLAR VARKEN NEDEN VOLKAN DEMİREL BİRİSİ AÇIKLAYABİLİR Mİ CİDDEN ÇOK KOMİK GELDİ :D :D :D BUNLAR ÇOK UCUZ OYUNLAR SİZİN GİBİ :D :D

1
9
yanıtYanıtla
SİYAH BEYAZ:

KARDEŞ YAPTIK KARDEŞ :D :D :D :D :D

yanıt0
yanıt0
wosess:

adam kötü birşey dememişki büyük rakibin varsa anlamıda buyuk olur demıs arkadas sızede buyuk desek suc kucuk desek suc karar verın artık turkıyenın ıkı buuyuk takımı var bırıncısı gs dıgerı fb

6
3
yanıtYanıtla
MURAT:

aslanım gomissssss

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title