Haberler

    Galatasaraylı Ndiaye'ye 95 Milyon TL'lik Teklif Yolda

    Güncelleme:

    İngiliz basını, Newcastle United'ın Galatasaray'da forma giyen Badou Ndiaye için 95 milyon TL'yi gözden çıkardığını yazdı.

    Papa Badou Ndiaye, geçtiğimiz yaz Osmanlıspor'dan Galatasaray'a 7,5 milyon euroluk bir bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

    Senegalli orta saha oyuncusunun adı, ara transfer dönemi başladığından bu yana Stoke City, Watford ve Crystal Palace ile birlikte anılıyordu.

    FİYATI 95 MİLYON TL'Yİ BULDU

    İngiltere'de yayım yapan Daily Mail gazetesi ise Cimbom'un yıldızı için bir başka Premier Lig kulübü Newcastle United'ın da devrede olduğunu yazdı.

    Haberde menajer Rafael Benitez'in çok istediği belirtilen Ndiaye için Newcastle United'ın 20 milyon euro'yu (95 milyon TL) gözden çıkardığı yazıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Stoke City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (21)

    CASPER:

    40 milyon euro bile eder o adam rodrigez de aynı şekilde

    11
    14
    yanıtYanıtla
    Sado:

    Genç ve iyi oyuncu satmayın.3 yıl oynasın. Selçuk ve Sinan ı bedava verin yemek bile vermeyin

    11
    2
    yanıtYanıtla
    Kayacan:

    Aman bir futbolcu iyi olmasin hemen satin biz büyük takimiz ne ihtiyacimiz var iyi gutbolcuya

    10
    2
    yanıtYanıtla
    Mavis:

    Ndaiye satmayin

    3
    9
    yanıtYanıtla
    bizde yedik:

    kafamı buluyorsunuz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    3
    6
    yanıtYanıtla
    o iş ne oldu yıne para yok derler cinola:

    muslera 25 milyon euro

    2
    4
    yanıtYanıtla
    Hadi ordan:

    Pazarlığa fiko da gelsin 40 a satar 20 yı kendine isterO bizim Özbek başkan iyi satamıyor

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Grande:

    30 isterler kimse almaz. Bu ülkede transferler böyle. Hep acemi yöneticilerle dolu olduğu için.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    İsmailcan '''' XANTARES '''' Dörtkardeş:

    sat gitsin

    4
    1
    yanıtYanıtla
    amasyalı:

    sezon sonu 15 milyon euro

    2
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title