Haberler

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tur Atladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 yendikleri Balıkesirspor'un maksimum seviyede bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-1 yendikleri Balıkesirspor'un maksimum seviyede bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, Balıkesirspor'un, hem Adana Demirspor'da hem de Galatasaray'da oynarken karşılaştığı bir rakip olduğunu belirterek, "Rakibi tebrik ediyorum. Hayatımda bir nostalji oldu. Bugün de müthiş seyircileri vardı. Balıkesirspor maksimumunu vererek oynadı. Oyunu çirkinleştirmediler ve ikinci golü de bulabilirlerdi. Kendilerini kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Balıkesirspor'a karşı bazı futbolcularının bu sezon ilk resmi maçlarına çıktıklarının hatırlatılması üzerine Terim, "Her oyuncuya ihtiyacımız var. İnşallah bu 3 kulvarda geriye düşmeyiz, her oyuncumuza görev düşer ve hepsi önemli hizmetler verirler. Cuma günü lig maçımız var ve ardından da UEFA Şampiyonlar Ligi grubumuzda tarihi maçlarımızdan birini oynayacağız. Braga maçı için 5 saatlik yolculuk yapacağız. Ben de maçına göre, sakatlık ve fizik durumlarına göre faydalanmam gereken tüm arkadaşlarımı görmeye çalışıyorum. Galatasaray çatısı altında olan her oyuncu görev yapacak kapasitededir" diye konuştu.

Fatih Terim, Sercan Yıldırım'ın takımdan gönderilebileceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Şu an Sercan hakkında bir şey söylemek için erken. Onu alırken düşüncemiz, genç bir yeteneği Galatasaray'a kazandırmaktı. Bazen adaptasyon geç oluyor. Eğer Sercan böyle devam ederse, onun bir yere gitmesini değil, oynamasını isteriz. İnşallah bizimle oynamaya devam eder, o zaman da kalır. Onu ancak oynaması için verip, geri dönmesi kaydıyla bırakabiliriz. Daha çok çalışıp daha çok formayı istemeli. Gençtir, bazı şeyler olabilir ama istikbalde bizimle beraber devam eder" şeklinde konuştu.

Balıkesirspor karşısında bu sezon ilk maçına çıkan Gökhan Zan'ın performansını öven Terim, "Gökhan Zan sadece bize böyle kulvarlarda faydalı olmayacak. Aynı zamanda kişiliğiyle ve efendiliğiyle de oynamadığı halde örnek biri. Benim milli takımda da oynattığım oyunculardan biriydi. Böyle devam edeceğine inanıyorum. Gerektiğinde formayı vermekten çekinmeyiz" dedi.

TERİM'DEN "FATİH TERİM'E SORU SORULAMIYOR" İDDİASINA CEVAP

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, Gençlerbirliği maçı sonrası bir soru üzerine kullandığı "Başka yerlerde de aynı sorulara muhatap bulursunuz umarım" ifadesi hatırlatılarak, özellikle sosyal medyada, Kocaman'ın bu ifadeyle kendisini kastettiği şeklinde yorumlar yapıldığının belirtilmesi üzerine Terim, şunları söyledi:

"Benim tanıdığım, bildiğim Aykut Kocaman, birine bir şey söyleyecekse, direkt söyleyecek kalitede ve kişiliktedir. Bugün son kez bu konuyu konuşmayı umuyorum. Sizden ricam, futbolu çatışma ortamına sokmamanız. Hatta, çarpışma ortamına sokmamanız. Biz çatışma ortamlarından ne kadar zarar görüldüğünü maalesef yaşayarak öğrendik. Beni iyi tanıyorsunuz. Eğer bir konu hakkında konuşacaksam, gönderme yapmam, ima etmem. Söyleyeceğimi olduğu gibi söylerim. Arka sokaklardan dolanmam, yan sokaklara girmem, direkt söylerim. İsmi ve kulübü ne olursa olsun, tüm meslektaşlarımın da aynı şekilde davrandığına inanırım. Ülke futbolunu hep beraber güzel günlere, daha iyiye götürmek için müthiş bir çaba var. Bunlar için çabaladığımız günlerde, sağduyu ile olaylara yaklaşmamız daha iyi olacaktır. Aklı selimle hareket etmeliyiz. Olumsuz betimlemelerden, olaylara değişik yakıştırmalardan uzak durmalıyız. Yoksa ucuz politikaların futbola katkısı olmaz. Böyle düşünüyorum, böyle davranmaya devam edeceğim."

FUTBOLCU GÖRÜŞLERİ

Galatasaraylı futbolcu Sercan Yıldırım, sarı-kırmızılı takımda kalmak için mücadele ettiğini söyledi. Sercan, devre arasında takımdan gönderileceği şeklinde medyaya yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine, "Ben Galatasaray'da kalmak istiyorum. Hocamın benimle ilgili düşüncesi nedir bilemem. Şu anda tek düşüncem formayı kapmak" diye konuştu.

Maçta Aydın Yılmaz'a verdiği gol pasıyla ilgili olarak, "Hayatım boyunca egoist davranmadım" diyen Sercan, "Her zaman takıma dönük oldum. Benim, takım oyuncusu olmadığım söylendi hep ama ben tersini yapmaya çalıştım. Bu durum, bizim takım olduğumuzu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Ceyhun Gülselam da maçın ardından yaptığı değerlendirmede, uzun süre yedek kaldıktan sonra forma giymenin kolay olmadığına vurgu yaparak, "Bugün ilk 11'de şans buldum. Futbolcular olarak profesyonel davranmamız gerekiyor. Her an oynayacak gibi hazır olmalıyız. Ben de elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Umarım gelecek zamanlarda daha fazla şans bulur ve bu fırsatları değerlendiririm" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Balıkesirspor Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title