Haberler
Güncelleme:

Galatasaray yönetiminden Fenerbahçe maçı için dev prim!

Galatasaray yönetimi, derbi maç için özel bir galibiyet primi belirledi. Galatasaray zorlu maçtan galip ayrılırsa yönetim, takıma 4 milyon lira galibiyet primi dağıtacak. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

GAZİ:

yazık la bu cincona

4
6
yanıtYanıtla
BJK:

Maç skoru 100% X2 tabi hakem karışmazsa ha ama fener 5 topu direkten döner GS tek şutu gol olur başka.

4
5
yanıtYanıtla
TENEKE:

yıllardır dediklerin fenerden yana tek şut goller hakemlerin kartları penaltılar top taç olur oyun devam eder gol atarlar kırmızı veremezler

yanıt2
yanıt2
...:

Çok yanlış tesbit birader derbi şansı hep FBden yanadır. Mesela BJK-GS maçlarında BJK canavar gibi oynar ama GS bi kere gelir gol olur. Dediğin durum BJK-GS maçında çok olmuştur ama hiçbir GS-FB maçında olmamıştır. BJK-FB maçlarındada BJK daha rahat oynar kazanır demiyorum ama normalde 5lik 6lık yapacağı maçı anca 2-0 kazanır Fener. . .

yanıt0
yanıt0
ahmet:

Milan Baros (2014): Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var. Fatih Terim''''in maç öncesi taktik konuştuğunu hatırlamıyorum. Sadece rakibi yıkmak, parçalamak gibi şeylerden bahsederdi. Zaman geçti şimdi çirkef oldu hemde yanında üç fedaiyle. muhteşem mafya.

4
1
yanıtYanıtla
kebapçı selo:

Hagi''''nin kazandırdığı UEFA kupası''''nın kaymağını yıllardır Adana şalgamı ile yeyip 81 milyonla dalga geçen adamdır Fatih Terim namı diyar zımparator, pardon imPARATOR.

4
1
yanıtYanıtla
YUNUS:

falcaodan 2 gol bekliyorum

1
2
yanıtYanıtla
Türkmen beyi.:

Frank de Boer (2008): 2000 yılında kazanılan UEFA Kupası''''ndan dolayı bana göre başı hâlâ göklerde, bulutların arasında geziyordu. Ama şunu söyleyebilirim ki, çok mükemmel bir antrenör değildi. Kendisi futboldan çok dış görünüşüyle meşguldü. Benim hiçbir yerde görmediğim bir şeydi. Yarım sezonluk bir dönemde aynı kıyafetle diğer antrenmana çıktığını görmedim. Bu gerçekten inanılmazdı. Tam anlamıyla gerçek bir megalomandı.

3
0
yanıtYanıtla
mete:

Ancak şaka bir yana, Terim''''in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun bir süre almadı. . . Belki böyle bir plan başka yerlerde geçerli olabilirdi, ancak Milan''''da işlemezdi. işlemedi de, Milan''''da uzun süreli görev alabilmek için bundan çok daha fazlasına ihtiyaç vardı. pirlooo.

3
0
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

PARA İÇİN OYNAYANLAR BİR TARAFTA ŞEREFİ İÇİN OYNAYANLAR DİĞER TARAFTA.

3
0
yanıtYanıtla
liseci tayfa:

ne primi kardeşim fener maçının önemini bilmeyen mi var primi motivasyonu kolay fener maçına değil laubali oynadıkları denizli malatya konya gibi takımlara karşı vermek lazım

1
1
yanıtYanıtla
Gslii:

İmparator hayranları hemen gelmiş

0
2
yanıtYanıtla
OZAN:

Şikesarayı biliyoruz işleri nasıl yürüttüğünü

2
0
yanıtYanıtla
fb''li:

neden son 9 maç? son 10 maç olsaydı 2014-15 teki ilk maçı gs 2-1 kazanmıştı. onu neden yazmadınız?? :)

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

oldu olacak yönetim birde domalsa cok daha guzel olacak fenerrrrr geliyorrrrrrdalya dalya

0
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bu primden burda takimlarin dellaligini yapan ahmaklarda yararlanacakmi?

1
0
yanıtYanıtla
GaySpor:

Dokunmayın şabanıma

1
0
yanıtYanıtla
Sari civcivlerrrr:

Fatih oynamayacak ...nedir fatih diye tutturdunuz

0
0
yanıtYanıtla
TS:

ula uşağum fener maçı kybaetse bile kazanır anlayun bizu

0
0
yanıtYanıtla
SADO:

fenerde prim vermiş hemde 2 milyon euro

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title