Haberler

Galatasaray Yönetimi, Yarın Yapacağı Toplantının Ardından Transfere Yön Verecek

Galatasaray Yönetim Kurulu Yarın Toplanarak, Transfer Konusunu Görüşecek.

Galatasaray Yönetim Kurulu yarın toplanarak, transfer konusunu görüşecek.

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve transferde sessizliğini koruyan Galatasaray`da, yönetim kurulu, Okan Buruk, Tolga Seyhan ve yabancı transfer konusunu yarın yapılacak toplantıda masaya yatıracak.

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda`da sürdüren Galatasaray`da, teknik direktör Eric Gerets, Sportif A.Ş Başkanı Adnan Sezgin`den transferin bir an önce çözülmesini istedi. Adnan Sezgin`in, Gerets`in bu isteğini yönetime sunmasının ardından, Galatasaray yönetimi acilen toplanma kararı aldı.

Yarın yapılacak toplantıya, İstanbul`da olan başkan Özhan Canaydın`ın da katılacağı öğrenildi.

FATİH GÖKŞEN: ¨TRANSFERİ BU HAFTA BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ¨

Sarı - kırmızılı kulübün yöneticilerinden Fatih Gökşen, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, Tolga Seyhan`ın transferi için şöyle konuştu:

¨Tolga ile aramızda sorun yok. Kulübüyle de görüşmelerimiz olumlu geçiyor. Yarın yapacağımız yönetim kurulu toplantısının ardından, bu transferi sonuçlandırmayı planlıyoruz.¨

Tomas Gravesen için Real Madrid`e resmi bir teklif yapmadıklarını ifade eden Gökşen, Danimarkalı futbolcuyla birlikte 3 yabancı oyuncu ile ilgilendiklerini söyledi.

Yabancı kontenjanlarında sadece bir futbolcu için yer olduğunu vurgulayan başarılı yönetici, bu kontenjanı Danimarkalı Gravesen, Portekizli Maniche ve Brezilyalı Ze Roberto`dan birini alarak doldurmak istediklerini sözlerine ekledi.

(HABER : Ayhan ŞENSOY / GİR)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title