Haberler

Galatasaray: 'Yakın Zamanda Hiçbir Bankadan Kredi Kullanılmadı'

Galatasaray Kulübü, Yakın Zamanda Hiçbir Bankadan Kredi Alınmadığı ve Kredi Talebinde de Bulunulmadığını Açıkladı.

Galatasaray Kulübü, yakın zamanda hiçbir bankadan kredi alınmadığı ve kredi talebinde de bulunulmadığını açıkladı.

Bir gazetede, Florya Metin Oktay Tesisleri'nin teminat olarak gösterildiği şeklinde yer alan haberle ilgili olarak sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Galatasaray Spor Kulübü ve iştirakleri (Galatasaray Sportif A.Ş. dahil) iddia edildiği gibi yakın zamanda hiçbir bankadan kredi kullanmadığı gibi, bankalardan futbolcu alacakları ve yeni transferler için ek kredi talebinde de bulunmamıştır'' denildi.

Galatasaray Kulübü'nün 1 Ocak 2007 tarihinden itibaren bankalara 8 milyon ABD Doları'nı aşan tutarda ana para ve faiz ödemesi yaptığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin tüzüğü gereği genel kurul kararı olmadan Florya Metin Oktay Tesisleri'nin herhangi bir kuruluşa teminat olarak gösterilmesi veya ipotek verilmesi mümkün değildir. Ayrıca haberde iddia edildiği gibi, banka borçları nedeniyle gayrimenkuller üzerine gelmiş yeni bir haciz de bulunmamaktadır.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title