Haberler

Galatasaray, Vestel Manisaspor'u Rahat Geçti

Galatasaray, Kendi Sahasında Vestel Manisaspor'u 6-3 Mağlup Ederek Liderliğini Sürdürdü.

Galatasaray, kendi sahasında Vestel Manisaspor'u 6-3 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, çok tempolu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Böyle bir maçı kazanırsanız memnun olursunuz. Rakibimiz, şanslı şutlarla bulduğu gollerle bizi zor duruma düşürür gibi oldu. Bu şutlardan sürekli atsanız bile kaleyi sürekli isabet ettiremezsiniz. Çünkü bu goller, nadir atılabilecek gollerdir. Oynamaya çalıştığımız yüksek tempoda futbolcularımızın kimi hatalar yapmaları da doğal" diye konuştu.

Takımda kondisyon sorunu bulunmadığını ifade eden Feldkamp, "Eğer kondisyon sorunumuz olsaydı, 5. ve 6. golleri atamazdık. Ama orta sahadaki genç oyuncularımız, fizik güçlerini tasarruflu olarak kullanmayı tam olarak bilmiyorlar" diye konuştu.

Karşılaşmada 3 gol atan tecrübeli futbolcu Hakan Şükür'e övgülerde bulunan Alman teknik adam, Hakan Şükür'ün yaşıyla değil, gösterdiği performansla ilgilendiğini söyledi. Hakan Şükür'ün iyi bir futbolcu olduğunu kaydeden Feldkamp, "Yaşlı futbolcu yoktur, iyi ve kötü futbolcu vardır. Yaşla yeteneğin bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı. Kalesinde 3 gol gören kaleci Orkun'a da sahip çıkan Feldkamp, kaleci Orkun'un yediği gollerde hatasının olmadığını söyledi. Sakat oyuncuların iyileşmesinin kendisini mutlu

ettiğini ifade eden Feldkamp, yedek kulübesinde iyi oyuncularının bulunmasının gelecek adına kendisine güven verdiğini sözlerine ekledi.

Vestel Manisasspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, "Maçın skorunun sonucu tam olarak göstermediğine inanıyorum. Yediğimiz tüm goller bireysel hatalardan geldi. Maçın ilk 30 dakikasında 3-0 geriye düştük. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıya maçı döndürmek için çıktık ama hemen gol yedik. Bizim attığımız goller keyif veren gollerdi, ancak kalemizde gördüğüklerimiz ise bizim seviyemizdeki takımların yememesi gereken gollerdi.

Artık bu maç geride kaldı, gelecek hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçını düşünüyoruz. Bu karşılaşmada yaptığımız hataları önümüzdeki maçlarda tekrarlamayacağız" dedi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title