Haberler

    Galatasaray Transferin Detaylarını Kap'a Bildirdi

    La Liga ekiplerinden Malaga, Galatasaray'dan Cenk Gönen'i transfer ettiğini duyurdu.

    La Liga ekiplerinden Malaga, Galatasaray'dan Cenk Gönen'i transfer ettiğini duyurdu. Galatasaray da KAP'a yaptığı açıklamada Malaga'nın 200 bin Euro bonservis bedeli ödeyeceğini açıkladı. Cenk sarı-kırmızılı ekipteki 600 bin Euro'luk alacağından vazgeçti

    Galatasaray Kulübü, kaleci Cenk Gönen'in İspanya Birinci Futbol Ligi ekibi Malaga'ya transferinin maliyetini açıkladı.

    Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, Malaga'nın Cenk Gönen'in transferi için 200 bin avro ödeyeceği bildirildi.

    Açıklamada, Cenk Gönen'in ise 1 milyon avro olan 2017-2018 sezonu alacağından 600 bin avro feragat ettiği kaydedildi.

    CENK GÖNEN KİMDİR?

    DOĞUM TARİHİ: 21 Şubat 1988 (29 yaşında)

    DOĞDUĞU İL: İzmir / Türkiye

    BOYU: 1,90 m

    UYRUĞU: Türkiye

    MEVKİ: Kaleci

    AYAK: Sağ ayak

    GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 650 bin €

    SON SEZON İSTATİSTİKLERİ: 8 maç - Yenilen gol: 12

    OYNADIĞI TAKIMLAR: Göztepe, Denizlispor, Altay, Beşiktaş, Galatasaray

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Galatasaray La Liga Malaga Gönen Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title