Haberler

Galatasaray, Trabzon'a Necati, Tolga, Ergün, İliç, Carrusca ve Okan'sız Gitti

Turkcell Süper Ligi'nin 7. Haftasında Deplasmanda Trabzonspor'la Karşılaşacak Olan Galatasaray, Hazırlıklarını Tamamladı.

Turkcell Süper Ligi`nin 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor`la karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı antrenman yapan sarı-kırmızılılar, saat 17.25`te uçakla Trabzon`a hareket etti.

Galatasaray Teknik Direktör`ü Erik Gerets tarafından Trabzonspor maçı öncesi 19 kişilik kadro açıklanırken, sakatlıkları bulunan Necati, Tolga, Ergün, İliç ve Carrusca ile hafta içi gribal enfeksiyon geçiren Okan kadroya alınmadı.

Hakan`ın ayak tırnağındaki sakatlığına rağmen dahil edildiği ve Orhan`ın ise iyileşerek yeniden döndüğü kadrodaki futbolcular şunlar:

Mondragon, Tomas, Song, Orhan, Hakan, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Fevzi, Ayhan, Cihan, Emre, Inamoto, Ferhat, Aydın, Özgürcan, Sabri, Hasan Kabze, Arda ve Ümit.

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Fatih Gökşen, havaalanında yaptığı açıklamada, zor bir karşılaşma olacağını belirterek, ¨Zorlu bir maç grafiğimiz var ve Trabzon derbisi de bunun üzerine geldi. Ama Galatasaray bunlara alışkın. İngiltere`ye iyi bir moralle gitmek için Trabzon`dan üç puanla dönmeyi arzuluyoruz. Tek amacımız kazanmak¨ yorumunu yaptı.

Sakatlıklarla ilgili olarak Gökşen, ¨Gördüğünüz gibi Orhan kadroda. Önümüzdeki haftalarda diğer sakat oyuncularımız da kadroya katılacak. Bu açıdan bir problemimiz yok. 18 kişilik kadromuzda bütün oyuncularımız birbirinden değerli ve bunun için sakatlıklara ya da başka birşeye bahane bulup sığınmıyoruz¨ şeklinde konuştu.

Galatasaray`ın Trabzonspor karşısına, Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Ferhat, Hasan Şaş, Ayhan, Inamoto, Arda, Ümit ve Hakan muhtemel 11`i ile çıkması bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title