Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heınz Feldkamp İstifa Etti

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp Görevinden İstifa Etti. Sarı-kırmızılı Yönetim Kurulu, Alman Teknik Direktörün İstifasını Kabul Ederken, Yardımcı Antrenör Ahmet Akcan'ın da İstifasını İstedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp görevinden istifa etti. Sarı-kırmızılı yönetim kurulu, Alman teknik direktörün istifasını kabul ederken, yardımcı antrenör Ahmet Akcan'ın da istifasını istedi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yönetim ile arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilerek, "Sezon başından bugüne Galatasaray'ın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak Galatasaray-Gençlerbirliği maçında Adnan Sezgin, Burak Dilmen, Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, ayrıca bu sezon sonuna kadar görev yapacak teknik heyetin en kısa zamanda belirleneceği ve takımın başına getirileceği ifade edilerek, "Yönetim kurulu, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz" denildi.

(İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title