Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gomis ile Feghouli'ye Forma Vermiyor

Güncelleme:

Ligin ilk haftasında formsuz yıldızlarını oynatmayarak, toparlanmaları mesajını veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Pazar günkü Göztepe maçında da Gomis ile Feghouli'ye forma vermeyi düşünmüyor.

Galatasaray'ın Pazar günü Göztepe ile oynayacağı karşılaşmada formsuz Gomis ve Feghouli yine kulübede olacak.

Ankaragücü maçında önemli bir kararla performanslarını beğenmediği yıldızlarını net bir mesajla yedek bırakan tecrübeli teknik adam Fatih Terim'in bu hafta da hem Gomis hem de Feghouli'ye ilk 11'de şans vermeyi düşünmüyor.

GOMİS VE FEGHOULİ'YE YİNE FORMA YOK

Hem hazırlık kampında hem de Süper Kupa karşılaşmasında takım arkadaşlarının bir hayli gerisinde olan ve performans olarak kötü bir dönem geçiren ikiliyi, tecrübeli teknik adamın yine kulübeye çekmeyi planlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

...:

Sıkışınca öyle bir alır ki. . Geçen hafta bala böreğe geçti maç bu hafta bak bakalım. . Ulan gomis gibi forvetiniz var adamı göndermek için çabalıyosunuz nankörsünüz ve hiç kafanız çalışmıyor. . Kimi alacaksın kardeşim yerine sen daha emre akbabayı alamamışsın. . İyi bir forvet için adamlar 15 milyon eurodan açıyolar ağzını neyle alacaksın?Paran mı çok altyapıdan yetiştirip mi sattın?Şampiyonlar liginde oynıcaksınız biraz vizyonunuz misyonunuz olsun be. . Sizin gibi taraftarla ancak dalga geçilir. . . .

8
7
yanıtYanıtla
... Cevap:

Ben fenerbahçemize gelmesini çok isterim. 25 gol atar bu sezon kop gel aslan parçası!

yanıt8
yanıt2
FB:

Bu gs taraftarı harbi sazan ya. . Bu kadar cahil bir topluluk görülmemiştir. Ulan iki gomis kötü dedik adamlar sattı hemen 29 gollü futbolcuyu. . Fbli dostlarım heryerden sesimizi duyaralım gomis e bize gelsin gsye atsın bikaç tane de rahatlasın şu satıcılar.

yanıt5
yanıt2
Harbi:

galatsarayın herhangi bir sitesine gir yorum yapan ve cevap verenlerin yüzde 90 ı 15-16 yaşında ve sağdan soldan duyduğu laflarla oyuncuları kötüleyen saflarla dolu. Geçen yıl belhanda feghuli gomis fernando mariona satılsın yerine dünya yıldızları alınsın yazdım hemen atladı sazanlar evet hepsi satılsın diye :) Satın iyi oyuncularınızı da kadıköyde 15-0 yenelim sever fatih hoca bu skorları. .

yanıt6
yanıt1
GS:

varsa türkiyede imparatordan daha iyi hoca yazın öğrenelim

10
1
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

YAZAMAZLAR ÇÜNKÜ ONLAR DAHA BÖYLE HOCA GÖRMEDİLER:DHASRETLER HASRET HERŞEYE. . . . HERKES BIRAKTI KAÇARIM ALLAH:D

yanıt0
yanıt0
murat:

çooook büyük hoca işini bilir. milli takımı yönetti. ayda 1 tirilyonu her adama vermezler. coook büyük hoca.

5
2
yanıtYanıtla
ALAÇATI KEBAPÇISI SILHO:

PARATOR DOSTUM DOĞRU BİR KARAR VERMİŞ, GOMİŞ VE CİGULİ FORMAYI HAKETMİYOR, HELE Bİ FORMA VERSİN YOKSAAAAA. . . .

2
5
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

CİMRİ ADAM GS STOREDAN 2 FORMA ALIP VEREMİYOR MUSUN. MİLYONLARI KAZANIYORSUN

2
2
yanıtYanıtla
MAVİŞİM:

adam torunlarına kadar giydiriyo GS STORE BOŞ KONUŞMA ÇOK KATKI YAPMAK İSTİYOSAN SEN AL GİT YA DA İYİ TAKİP ET Bİ DAHA BOŞ KONUŞMASSIN İLLA ÖĞRETECEZ YA

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title