Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 6 Oyuncuyla Sözleşme İmzalanmasını İstemedi

Güncelleme:

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sona eren 6 oyuncuyla mukavele yapmayacak ve maaş bütçesinde 27 milyon liralık bir yer açılacak.

Şampiyonlar Ligine yakışır bir kadro oluşturmak için transferde düğmeye basan Galatasaray Yönetimi, sözleşmesi biten oyuncular sayesinde rahatlayacak. Donk ile yeni mukavele imzalamaya hazırlanan, Nagatomo ve Denayer'i de takımda tutmak isteyen Galatasaray, mukavelesi biten diğer 6 oyuncuyla ise yeni sözleşme yapmayacak.

TRANSFERİN ÖNÜ AÇILACAK

Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Latovlevici, Carrasso ve Eray İşcan'ın yıllık maaşlarının toplamı 4 milyon 960 bin Euro yani 27 milyon liraya denk geliyor. maaş bütçesinde sağlanacak bu tasarruf ile yeni transferlerin önü açılacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

GS:

SİNAN GÜMÜŞÜ EN BAŞA YAZMALI. BUKADAR TORPİL OLMAZ BEŞ PARA ETMEZ ADAM SENELERDİR BU KÜLÜPTE PARA KAZANIYOR

6
22
yanıtYanıtla
antiyasin:

hangi dünyada yasiyorsun kardes???? bu sezon cok önemli i gol atti. . konya ve alanya. . sampiyonlukta cok büyük payi var. . maasi da 600. 000. . . yasin 1. 200 Tarik 1600 alirken 600 bn hic birsey degil

yanıt1
yanıt1
GS:

TOPLA DRİPLİNG SIFIR -ADAM EKSİLTME HAK GETİRE- ÖNEMLİ GOL ATTI DOĞRUDUR ANCAK DİKKAT EDİN TOPA VURAMADI BİLE, ŞANSLIYDI GOL OLDU. FİZİK OLARAK ÇOK YETERSİZ VE FAYDASIZ FUTBOLCU BENCE. .

yanıt1
yanıt1
gs:

NOLUR TARIK ÇAMDALI KOVUN ARTIKonu görünce kriz geçiriyorum. . .

23
0
yanıtYanıtla
ua:

Tarığa kaç yıl sözleşme yapılmış 10 yıl mı bi bitmedi

19
1
yanıtYanıtla
demir yumruk:

Tarık''ı kutluyorum. Adam oynamadan dünyanın parasını kazanıyor hemi de Galatasaray''da

yanıt9
yanıt2
Cimbom:

, Bir de Fatih Terim kendini kovsa

3
14
yanıtYanıtla
GERÇEK CİMBOM:

adam geldi takımı şampiyon yaptı sen galatasarayda terimi istemeyen yöneticimisin taraftarmısın belli değil bu adam galatasaraya her geldiğinde büyük işler başardı sanada bk yemek düşer.

yanıt3
yanıt1
UĞUR:

şu tarıktan kurtulduğumuz gün pasta kesicem. En son alex gittiğinde pasta kesmiştim

14
1
yanıtYanıtla
hakan:

sinan gitsin

2
13
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title