Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Belhanda'ya Artık İlk 11'de Yer Vermeyecek

Güncelleme:

Galatasaray Yönetimi, Belhanda'ya para cezası vermeye hazırlanırken, teknik direktör Fatih Terim de Faslı yıldıza zorunlu kalmadıkça ilk 11'de forma şansı vermemeyi planlıyor.

Galatasaray'da Trabzonspor deplasmanında kırmızı kart gören Belhanda'ya ağır ceza geliyor. Teknik direktör Fatih Terim, Faslı futbolcunun yaptığını kabul edemezken, yıldız oyuncuya ağır para cezası verilecek.

Sarı-kırmızılılar cezanın derecesini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun oyuncuya vereceği cezaya göre belirleyecek.

BELHANDA'YA 500 BİN EURO PARA CEZASI YOLDA!

Futbol disiplin talimatına göre futbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetli harekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verileceği düşünüldüğünde Belhanda'ya yaklaşık500 bin euro arasında bir ceza verilebileceği öngörülüyor.

BELHANDA'YA YAPTIRIM UYGULANACAK

Galatasaray'dan yıllık net olarak 3 milyon 350 bin euro kazanan Belhanda'nın maaşı 10 aya bölünüyor. Bir aylık ücretinin maç başına düşen karşılığı da belirleyici oluyor. Çünkü ceza yönetmeliğinde, futbolcunun aylık kazancı ve yalnız bırakacağı maç sayısı dikkate alınarak yaptırım uygulanıyor.

ZORUNLU OLMADIKÇA İLK 11'E ALINMAYACAK

Sarı-kırmızılılarda Younes Belhanda'ya yaptırımlar da sadece maddi olmayacak. Teknik direktör Fatih Terim de oyuncunun üzerini çizdi. 28 yaşındaki futbolcu zorunlu olmadıkça 11'e alınmayacak.

Karşılaşmanın 30. dakikasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle sorumsuzlukla suçlanan Belhanda'yla ilgili ara transfer döneminde de radikal kararlar alınabileceği belirtildi. Bilindiği gibi Terim, Faslı oyuncu için "Gidebilir" diye yönetime rapor sunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Bülent korkmaz:

Belhanda in hanımı çok güzel ona aşığım bence bu belhanda o güzel bayanı mutlu edemiyor herhalde

4
13
yanıtYanıtla
zafer:

ibreti alem için şu şımarık kendini beğenmiş züppeye en ağır ceza verilsin. .

9
2
yanıtYanıtla
XXX:

ilimden bilimden uzak arabı takip edenlerin hepsinin sonu hüsran perişanlık ne şamın şekeri ne arabın yalellisi

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

PEKİ SANA KİM CEZA KESECEK HOCAM? HERKES KÖTÜ BİR SEN İYİSİN YA. TUDORUN BİRKAÇ İSTİSNA DIŞINDA FİŞŞEK GİBİ TAKIMINI 6 AYDA YERLERE SERDİN. FEGULİ KRALDI NERDE? MAYKON? MARIANO? FERNANDES? BÜTÜN BU ADAMLAR NERDE. ANTRENMAN YAPTIRMA ANCAK GAZ VER. PASLAŞMA BİTTİ, VERKAÇ YOK, PRES YOK. KONDÜSYON YARIM SATTE BİTİYOR. HER RAKİP BİZDEN FAZLA TOPLA OYNAMA SÜRESİ YAPIYOR. GÖZTEPE MAÇINI UNUTMAM, KUPA MAÇINDA AKHİSAR BİZLE DALGA GEÇTİ.

2
7
yanıtYanıtla
Querejma:

Büyük ceza denince Bizde Terim Belhanda yı öldürecek sandık.

5
4
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Adam oynayınca atınca iyi tek hataya kötü. Paratör ün oyununa gelmeyin conconlar...

2
6
yanıtYanıtla
CAZCI:

onu demiyorlar arabın arabı kestini söylüyolar tarih boyunca oyunu değil insanlık kurtulmaya bakıyor bunlardan gittikleri yerlerdede bulaşıcı mikrop gibi ürüyorlar

yanıt4
yanıt1
hsgs:

ne zaman oynadıkı kaç tane maçı ceviren golü ve asisti var saysana

yanıt0
yanıt0
Sabri Reis:

Ah ben olucaktım ki takımda bak bakalım biri bişey yapabiliyormu

6
2
yanıtYanıtla
AKİKO:

Bunların geldikleri yerin alt yapısi yok normaldir arap kültürünün boş insan luzumsuz canlı türemesinin sonucu zaten sonuç teröre cıkıyor günümüzde

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title