Haberler

Galatasaraylı Taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonunu Protesto Etti!

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, Taksim Meydanı'nda toplanarak Türkiye Futbol Federasyonunu protesto etti.

Galatasaraylı taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonunu protesto etti. Taraftar grubu ultrAslan'ın organize ettiği yürüyüşte sarı-kırmızılılar Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında yapılan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden sonra sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim'e 7, antrenör Hasan Şaş'a 8, futbolcular Ryan Donk'a 6, Badou Ndiaye'ye 5 ve Garry Rodrigues'e 3 maç ceza verilmesinden dolayı TFF'ye tepki gösterdi.

YÖNETİMDEN DE DESTEK GELDİ

Gösteriye Galatasaray Kulübünün yönetim kurulu üyeleri Mahmut Recevik ile Metin Karakaya da katıldı. Şişhane'deki İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde önünde toplanan yaklaşık 3 bin taraftar, ellerindeki pankart ve dövizlerle, tezahürat yaparak Tarlabaşı Bulvarı'ndan Taksim Meydanı'na çıktı. Taraftarlar TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e gönderme yapılan "Yıldırımazsınız bizi" yazılı pankartla yürüdü. Teknik direktör Fatih Terim lehine tezahüratlar yapan sarı-kırmızılı taraftarlar, TFF Başkanı Demirören ile TFF yönetim kurulu üyelerini de istifaya çağırdı.

Galatasaraylı Taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonunu Protesto Etti!

"HER GÜN DAHA SIKI KENETLENECEĞİZ"

UltrAslan adına açıklama yapan Mehmetcan Kavasoğlu, "Hakemler, kurullar, federasyon ve medya insanlardan oluşan topluluklardır. İnsani olarak hata yapmaları oldukça doğaldır. Ancak hakem hataları her Galatasaray maçında takımımız adına aleyhimize yapıyorsa bu hataları gidermek için getirilen teknoloji Galatasaray aleyhine daha büyük hatalar oluşturmak için kullanılıyorsa; bu Galatasaray'a açılmış sistematik bir savaş demektir. Her gün daha sıkı kenetleneceğiz. Fatih Terim'e yapılan tüm saldırılara onunla beraber göğüs gereceğiz. Kenetlenin başka Galatasaray yok." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

Büyük Mandıralı.:

Vaybe geçen yıl Mhk ve Yusuf Namoğlu sayesinde haksız yere şampiyon olan himmetsporlular artık arkalarındaki abilerinden rahatsızmış. hıh Nankörler. . . .

4
13
yanıtYanıtla
1903 black eagle:

Amma ağlakmışsınız ya. ne ağladınız be salatasaraylılar. ya bu fransız takımına gelen hepsi mi ağlak olur ya. ezikler dolmuş bu cinconspora. ağlayacaksanız bırakın bu işi conconlar.

5
10
yanıtYanıtla
conqueror of the europa:

2 hafta boyuncu yusuf namoğlu istifa hüğğğğğ diye ağlayan sizdiniz, Genk 4 atınca biraz sesiniz kesildi, gidin uçucu maddenizi başka tarafta alın.

yanıt7
yanıt3
Alien vs Predatore:

Protesto ettiğiniz o kurumlar sizi bedavaya şampiyon yaparken, koruyup kollarken ve milleti haksız yere doğrayıp yolunuzu haksız yere açarken sesinizi çıkarmıyordunuz. Hayırdır ?Himmetiniz mi kesildi anlamadım ki ?

9
5
yanıtYanıtla
Beşiktaş 1903:

ağlaya şampiyon olduğunuz yıllar geldi aklınıza galiba gassaraylılar. Amma ağlakmışsınız ya. ne ağladınız be salatasaraylılar. ya bu fransız takımına gelen hepsi mi ağlak olur ya. ezikler dolmuş bu cinconspora. ağlayacaksanız bırakın bu işi conconlar.

3
10
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Ağlayın conconlar...Beter olun...

5
8
yanıtYanıtla
UA:

BİZDE AĞLAMAK YOK HAKSIZLIĞA İSYAN VAR. . . . . . . . AĞLAMAK SANA YAKIŞIR. . . . . . . . TROLLER SİZİ

yanıt6
yanıt1
Bayern Münih:

Geçen yıl Alanya maçında hakemlerin TFF NİN mhk nin sayesinde sampiyon oldunuz bu sene ayırma kayirma imtiyaz yok size

5
6
yanıtYanıtla
SİGMA OLOMUC:

Aç Bursayı nasıl yenmişiniz seyret sonra zırla

yanıt1
yanıt1
gsli:

sizler bir gs nin puannına yakın olun ondan sonra konuşun kuş beyinliler

yanıt4
yanıt1
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title